Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Izabela AD

Re: Ozzy i Iggy

Post autor: Izabela AD »

Jakie piękne oczęta mają - bursztynki i błękit nieba..... ach ! Pachnie latem w te zimne dzionki
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Zważyłam Ozziego. Wygląda na to, że chłopak po prostu jeszcze urósł i proporcje mu sie zdecydowanie poprawiły. Waży jeszcze ciut więcej: 7800, ale wygląda znacznie szczuplej. Ma skończone 3,5 roku, więc myślę, że już się wydłużał nie będzie <lol>

Trochę fot z ciemnego wczoraj.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fotografia produktowa to coś, co Ozz lubi szczególnie <lol>
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

nic a nic nie widać, żeby ciemno wczoraj było ;-)) piękne zdjęcia! Ozzowe oczyska są cudne! ale dla mnie Iggy zawsze i wszędzie <zakochana> już od dawna zbieram się do zamówienia 2 kubeczków, na fb. wyczytałam, jeśli dobrze pamiętam, że teraz jest przerwa świąteczna, więc odezwe się po Nowym Roku :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

7,800?? jeszcze cięższy niż Tamiś <strach> <strach> ??
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Agnes pisze:nic a nic nie widać, żeby ciemno wczoraj było ;-)) piękne zdjęcia!
Zdjęcia były wspomagane lampą blyskową...
Agnes pisze:Ozzowe oczyska są cudne! ale dla mnie Iggy zawsze i wszędzie <zakochana> już od dawna zbieram się do zamówienia 2 kubeczków, na fb. wyczytałam, jeśli dobrze pamiętam, że teraz jest przerwa świąteczna, więc odezwe się po Nowym Roku :-)
Tak , teraz przerwa świąteczna, także z tego powodu, że firmy, którym zlecam wykonanie poszczególnych elementów i kubków też mają wolne.

Soniu- ciężki jak nie wiem, ale ostatnio tego nie czuję, bo jak go biorę na ręce, to się fajnie luzuje, jak był spięty, to mialam wrażenie, że jest cięższy <lol> Ale jak w przypływie miłości wlezie mi na klatę [ała!] i walnie baranka, to głowa mnie potem naprawdę boli...
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

NO pięknie chłopak waży :ok:
Wygląda świetnie :ok:
cudowny czekoladowy niedżwiadek z morelowymi oczkami tylko go schrupać <zakochana>

A drugi przybrudzony aniołko-śnieżynek który wsadził nasek do komina <mrgreen> może MIkołaja już szuka <lol> i te jego niebieskie oczki <zakochana>

Wspaniałe dwie męskie pięknoty <zakochana> :kotek: :kotek: <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Piękne koty <zakochana>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

7,8 kg <shock> <strach> i Ty go jeszcze na ręce bierzesz? :-o (hmmm, siłownia 2 czy 3 razy w tygodniu? ;-)) )
A i jeszcze pytanko - czy dla tej części ludności, która jest zupełnie niedzisiejsza i nie ma konta na fb możnaby wstawić foty purrfidnych nowości i tutaj? Np. kiedyś testowane były pewne podkładki pod michy.. <oops>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

yohjia pisze:7,8 kg <shock> <strach> i Ty go jeszcze na ręce bierzesz? :-o (hmmm, siłownia 2 czy 3 razy w tygodniu? ;-)) )
A i jeszcze pytanko - czy dla tej części ludności, która jest zupełnie niedzisiejsza i nie ma konta na fb możnaby wstawić foty purrfidnych nowości i tutaj? Np. kiedyś testowane były pewne podkładki pod michy.. <oops>
Wrzucę nowości na wątek mój i Reniowy. Bardzo chciałabym w przyszłym roku ruszyć z koszulkami i bluzami, ale to wszystko zależy od tego, jak rozwinie się moje życie zawodowe.
Z podkładki nadal jestem niezmiennie zadowolona, koty też. I w domu czyściej <rotfl>

Ludność, ktora nie ma konta na FB, mimo to może podglądać Purrfidny profil klikając na ten link: https://www.facebook.com/purrfidious
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Moje dwa Pumpelki nie ważą tyle co Ozzy <lol>
Muszę podtuczyć moje chudzinki <lol>
Zablokowany