Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Agnes pisze:kogo moje oczy widzą <mrgreen> cześć Lolekjaki Ty pocieszny rozrabiaka jesteś, śliczności <zakochana> nie wiem czy on taki malusi, czy macie tv giganta <lol>
Lolek jest największy z miotu, czyli wychodzi, że tv jest spory <lol> Rozrabiaka robi się powoli. Dzisiaj musieliśmy zostawić go na 3 godziny samego. Cała w nerwach wracałam. Jak nas usłyszał to zostawił swoją melinę przy grzejniku i galopem przygnał żałośnie miaucząc i żaląc się, jak mogliśmy go zostawić. Powoli idzie ku dobremu <mrgreen>
- Fili_B
Re: Lolek
gratuluje!! <ok>
Lolek rzeczywiście odważny kociak - szybciutko się u was zaaklimatyzował <zakochana>
czasem na postępy czeka się dniami, tygodniami a on w parę godzin cały dom ogarnął <lol>
i ma swoją melinkę pod grzejnikiem <gwiżdże> spryciarz
i kolejną na drapaczku <lol> i trzecie ulubione miejsce do koncertowania - rano/noc przy łóżku domowników <roll>
słodki Lolek i super do Was pasuje z takim temperamentem <lol>
Lolek rzeczywiście odważny kociak - szybciutko się u was zaaklimatyzował <zakochana>
czasem na postępy czeka się dniami, tygodniami a on w parę godzin cały dom ogarnął <lol>
i ma swoją melinkę pod grzejnikiem <gwiżdże> spryciarz
i kolejną na drapaczku <lol> i trzecie ulubione miejsce do koncertowania - rano/noc przy łóżku domowników <roll>
słodki Lolek i super do Was pasuje z takim temperamentem <lol>