Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Molly
Re: Brysia i Tami
Halooo... u mnie się ktoś dopomina o foteczki, a tu co ?? 8-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A tu straszne rzeczy się dzieją. Grudzień mam zawsze taki okropny, że nie wiem w co ręce włożyć
W pracy młyn okropny, do domu też muszę brać, tak że nie mam szans na zrobienie fotek. A jeszcze nie wiem kiedy muszę dwie bombki zrobić, bo chciałam w prezencie dać, ale kiedy ja je zrobię to już naprawdę nie wiem. O piernikach już nie wspomnę, tak chciałam w tym roku zrobić a nie wiem kiedy (w zeszłym roku już nie miałam).
Fotkowo postaram się nadrobić w święta, bo będę miała urlop :-)
W pracy młyn okropny, do domu też muszę brać, tak że nie mam szans na zrobienie fotek. A jeszcze nie wiem kiedy muszę dwie bombki zrobić, bo chciałam w prezencie dać, ale kiedy ja je zrobię to już naprawdę nie wiem. O piernikach już nie wspomnę, tak chciałam w tym roku zrobić a nie wiem kiedy (w zeszłym roku już nie miałam).
Fotkowo postaram się nadrobić w święta, bo będę miała urlop :-)
- yamaha
- Genius Loci
Jak podstawie czerwona skarpete, to moze zrobisz 4 ? <mrgreen>Sonia pisze: A jeszcze nie wiem kiedy muszę dwie bombki zrobić, bo chciałam w prezencie dać
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wszystkim odwiedzającym Brysiowo-Tamisiowy wątek życzę radosnych, pogodnych, pełnych miłości i pyszności Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku spełnienia marzeń i samych szczęśliwych dni :-)

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Piękne kartki Brysiowo - Tamisiowe <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Również życzę Wesołych Świąt <santa1>
Również życzę Wesołych Świąt <santa1>
- yamaha
- Genius Loci
Marzenko, Tobie rowniez wszystkiego najlepszego na Swieta i na po-Swietach.
Brysia i Tami mogliby sie na stale na "kartowe modele" zatrudnic.... <zakochana> <zakochana>
Brysia i Tami mogliby sie na stale na "kartowe modele" zatrudnic.... <zakochana> <zakochana>
- Bartolka
I Tobie Soniu wszystkiego dobrego na Święta <santa1>
Piękne kartki z koteczkami w okienkach :-) Tamiś wygląda delikatniej niż zwykle, tak jakby rzęski ma zalotne <zakochana>
Piękne kartki z koteczkami w okienkach :-) Tamiś wygląda delikatniej niż zwykle, tak jakby rzęski ma zalotne <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Dziękuję Marzenko i Wam wszystkiego co najlepsze kochani 

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale prześliczne pięknoty Świateczne <serce> <serce>
Ja też bardzo dziękuje za życzenia i Tobie i mężusiowi i Misiaczkom życzę wszyskiego co najlepsze na Święta
Ja też bardzo dziękuje za życzenia i Tobie i mężusiowi i Misiaczkom życzę wszyskiego co najlepsze na Święta

- Agnes
Soniu, przepiękne kartki! <zakochana> <zakochana> ja Tobie również życze, zdrowych, radosnych Świąt i wspaniałych chwil w kocim towarzystwie