JA JA JAMatyldonka pisze:Zaszczyt nie byle jaki <mrgreen> Która zazdrosci? <lol>asiunia0312 pisze:Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>Matyldonka pisze: Dzielnica Brooklyn. Oj tak <klaszcze> wybieraj się za rok :-) Daj znać to zaproszę na kawkę :-)
Marchewek i Śpioszek
- Agnieszka7714
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Tobie to nie odpuszczę, nawet jak ja bym miala się do Ciebie wprosić. Musze po prostu MUSZĘ zobaczyc na zywca Twoja marchewkę śliczną <serce>Agnieszka7714 pisze:JA JA JAMatyldonka pisze:Zaszczyt nie byle jaki <mrgreen> Która zazdrosci? <lol>asiunia0312 pisze: Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>(też bym chciała <roll> )
- Agnieszka7714
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Marchewek, Kupcia i Śpioszek
Ojej, co tu taka cisza i to od maja
?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No właśnie, strasznie dawno nie widzieliśmy Twojej trójeczki brysiowej <strach>Miss_Monroe pisze:Ojej, co tu taka cisza i to od maja?
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Witam po bardzo dlugiej przerwie i obiecuje wchodzic na forum nieco czesciej niz ostatnio.
Niestety nie mam dobrych wieści... Nie ma juz z nami Kupci.... Odeszla, miala powazne klopoty z serduszkiem....
Nic nie pisalam, nie chcialam wchodzic na forum, nie chcialam ogladać jej zdjęć..
Niestety nie mam dobrych wieści... Nie ma juz z nami Kupci.... Odeszla, miala powazne klopoty z serduszkiem....
Nic nie pisalam, nie chcialam wchodzic na forum, nie chcialam ogladać jej zdjęć..
- asiak
- Agilisowy Rezydent