I rowniez slemy razem z Brownisiem i Casim duzo cieplych mysli i zyczymy wesolych rodzinnych Swiat

Ewentualnie Pancia bardzo dziękuje <lol> <pokłon> Koty jeszcze sobie śpią w najlepsze. Ciężko im ruszyć poświąteczne brzuszki <mrgreen> Mikołaj o nich nie zapomniał, przyniósł ukochane paszteciki, miseczki były czyste w sekundę <lol>Danusia pisze:dla Ciebie i Lucusia i ewentualnie dla Panci <lol> Zdrowych ,Spokojnych i Radosnych Świąt
Ja też :-) Dawno Lucka nie było...Danusia pisze:i poproszę nowe foteczki niebieskookiego chłopczyka <serce>
Danusiu, jak mi strasznie miło że o mnie pamiętasz...Danusia pisze:Haniu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i dla moich ulubieńców![]()
i poproszę nowe foteczki niebieskookiego chłopczyka <serce>
No ja wiemAgnieszkaP pisze:Ja też :-) Dawno Lucka nie było...
Leżeć może sobie spokojnie, ale już część wisząca wisieć sobie spokojnie nie może <diabeł> Tak metr nad ziemią jest dekoracyjnie pozaciągana we wszystkie możliwe kierunki <lol> Hm... Myślałam, że Leoś z tego wyrośnie... Że sobie kiedyś kupię zasłonę i ona będzie już potem zawsze piękna i gładka, jak ją producent stworzył... Mówisz że nie? <mrgreen>Sonia pisze:A jeszcze mnie ta Twoja zasłona zastanawia, ona sobie tak spokojnie może leżeć na podłodze? Brysia by się na bank zaraz na niej uwiesiła i robiła zwisa dyndającego <diabeł>