Foteczki pięknościowe bo jest na nich mój ulubieniec o najpiękniej niebieskich oczkach na cały forum <serce> . Jak widać jest to kocurek inteligentny <diabeł> i za byle czymś dyndającym latać nie będzie godność swoją ma <mrgreen> niech sobie sama Pancia poskacze <lol>
Lucuś pokazał tyle co uważał za stosowne nie każdy chce być celebrytą <mrgreen> nie tak jak nasze ludzkie pseudo gwiazdy <lol> on też z tych inteligentnych
A kociaki masz super grzeczne jestem pod wrażeniem , ja z wielkim bólem musiałam pokasować zasłony ( mam teraz rolety) poucinać firany tzn mam nowy design siłą rzeczy bo Kolorek uwielbiał wisieć na zasłonach i firanach ( po firance na regał sie gramolił <shock> ) i za diabła nie chciał zrozumiec co do niego mówię <lol>
Sonia pisze:A jeszcze mnie ta Twoja zasłona zastanawia, ona sobie tak spokojnie może leżeć na podłodze? Brysia by się na bank zaraz na niej uwiesiła i robiła zwisa dyndającego <diabeł>
Leżeć może sobie spokojnie, ale już część wisząca wisieć sobie spokojnie nie może <diabeł> Tak metr nad ziemią jest dekoracyjnie pozaciągana we wszystkie możliwe kierunki <lol> Hm... Myślałam, że Leoś z tego wyrośnie... Że sobie kiedyś kupię zasłonę i ona będzie już potem zawsze piękna i gładka, jak ją producent stworzył... Mówisz że nie? <mrgreen>
no może brytusie tak mają <rotfl> będzie coś tam dyndać <lol>
Hann pisze:... Hm... Myślałam, że Leoś z tego wyrośnie... Że sobie kiedyś kupię zasłonę i ona będzie już potem zawsze piękna i gładka, jak ją producent stworzył... Mówisz że nie? <mrgreen>
Ja się też właśnie łudziłam, że Brysia diablica wyrośnie kiedyś z tego, ale piąty rok jej leci i jest coraz gorzej zamiast lepiej, więc moje nadzieje raczej się już ulotniły w tej sprawie <diabeł> No chyba, że już babcią będzie i jej się nie będzie chciało tyłka dźwignąć, żeby wstać. Ale ileż można patrzeć na jedną i tą samą zasłonę <strach>
<zakochana> <zakochana>
Sliczne piekne cudne wspaniale oba dwa.
Nawet jesli jednego tylko kawalek grzbietu jest nam dane podziwiac !
(zabieraj sie szybko za portretowki niebiesciaka <wsciekly> )
<mrgreen>