Lumi :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Lumi :)
To i ja się przyłączę do życzeń noworocznych :-)
Wszystkiego dobrego :-)
Wszystkiego dobrego :-)
- yamaha
- Genius Loci
Wszystkiego NAJ na 2013, Agusiu i Lumisiu ! 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Puk, puk, Aguś, gdzie Wy? A może jeszcze się z Lumisią urlopujecie?
Pozdrawiam gorąco w Nowym Roku i czekam na wieści, co tam u Was
Pozdrawiam gorąco w Nowym Roku i czekam na wieści, co tam u Was
- Agnes
Dziękuje za pamięć i życzenia
I witam serdecznie w Nowym Roku :-) Nie chcąc się powtarzać, powiem krótko, życze wszystkim, szczęśliwej TRZYNASTKI!
Forumowych zaległości nazbierało mi się tyle, że nie wiem czy przez tydzień zdołam to wszystko ogarnąć <lol> U nas- dobrze, święta minęły, nawet nie wiem kiedy, jestem 3kg do przodu <oops> Lumka, też nabrała ciałka, dwa dni temu waga pokazała 5600 <oops> Moja panna przeszła chrzest bojowy, została sama na całe 24h. Przywitała nas w drzwiach, zaspana, wywalając brzucha do miziania
Moja kochana <serce> <serce> <serce>

Hej hej, to ja Lumka, wiecie co? był u nas taki gruby, brodaty facet w czerwonej czapeczce i zostawił pod choinką prezent dla mnie, taka wypasioną rure- pluszową z dziurą na środku. Duzi mówią, że to tunel <mrgreen> no i ten tunel, jest bobma poprostu! jak ja się w nim bawie! biegam w kółko i przez środek. Słomeczki znosze, piórka... a jak się zmęcze, to nawet się w nim prześpie :-) . Ale najfajniej jest, jak się położe, wystawie głowe przez okno, a duża mnie wozi
z jednego pokoju do drugiego, później do kuchni i znów do pokoju <lol> Ostatnio stwierdziła, że za bardzo męczące zabawy wymyślam
I wiecie co jeszcze? Zostawili mnie w domu samą! na cały dzień i całą noc i jeszcze kawałek dnia. Nie powiem, nawet chyba mi się to podobało, miałam cały dom dla siebie! A najfajniesze było to, że gdzie nie poszłam, a byłam wszędzie! na szafkach, na stole, na ławie, kanapie... długo by wymieniać <lol> to wszędzie leżały przysmaki <mrgreen> Jak wrocili to podsłuchałam jak między sobą mówili, że chyba nie było miejsca gdzie nie dotarałam i powiedzieli, że na następną wycieczke to już zabiorą mnie ze sobą :-)
pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy życze! do zobaczenia u Was
I witam serdecznie w Nowym Roku :-) Nie chcąc się powtarzać, powiem krótko, życze wszystkim, szczęśliwej TRZYNASTKI!
Forumowych zaległości nazbierało mi się tyle, że nie wiem czy przez tydzień zdołam to wszystko ogarnąć <lol> U nas- dobrze, święta minęły, nawet nie wiem kiedy, jestem 3kg do przodu <oops> Lumka, też nabrała ciałka, dwa dni temu waga pokazała 5600 <oops> Moja panna przeszła chrzest bojowy, została sama na całe 24h. Przywitała nas w drzwiach, zaspana, wywalając brzucha do miziania
Moja kochana <serce> <serce> <serce>

Hej hej, to ja Lumka, wiecie co? był u nas taki gruby, brodaty facet w czerwonej czapeczce i zostawił pod choinką prezent dla mnie, taka wypasioną rure- pluszową z dziurą na środku. Duzi mówią, że to tunel <mrgreen> no i ten tunel, jest bobma poprostu! jak ja się w nim bawie! biegam w kółko i przez środek. Słomeczki znosze, piórka... a jak się zmęcze, to nawet się w nim prześpie :-) . Ale najfajniej jest, jak się położe, wystawie głowe przez okno, a duża mnie wozi
pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy życze! do zobaczenia u Was
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Hej Lumisiu
A tę różyczkę to dostałaś od Dużych na powitanie?
Zuch dziewczynka z ciebie <serce> no i wagę masz imponującą
Aga, dawaj fotki tego tunelu.
Zuch dziewczynka z ciebie <serce> no i wagę masz imponującą
Aga, dawaj fotki tego tunelu.
- asiunia0312
Ślicznie wyglądasz Lumi <zakochana>
a Duzi mieli świetny pomysł zostawiając dla Ciebie przysmaczki w różnych miejscach. Przynajmniej się nie nudziłaś i szukałaś pyszności <ok>
- bahi
Witajcie w Nowym już Roku!
Grzeczna Lumisia wytrzymała tyle czasu sama! Piękna dziewuszka!
A pomysł z tymi smakołykami super!
Też jestem ciekawa tego tunelu...
Grzeczna Lumisia wytrzymała tyle czasu sama! Piękna dziewuszka!
A pomysł z tymi smakołykami super!
Też jestem ciekawa tego tunelu...
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, Lumiczku witajcie w Nowym Roku :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Też życzę szczęśliwej 13-ki :-)
Lumisia wspaniale wygląda i na dodatek jaka grzeczna i odważna
Lumisia wspaniale wygląda i na dodatek jaka grzeczna i odważna
- ania1978
jaka grzeczniutka i kochana Lumisia <zakochana> <serce> sama została w domku i wcale sie nie bała