Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Effy i Tori :)

Post autor: asiak »

Molly, szczęśliwego Nowego Roku :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

madziulam2 pisze:
Molly pisze:Madzia jakbym miała dom to bym wzięła 4 kicie pod skrzydełko, chłopaki kremaki mi się podobają:) Więc ... kto tam wie jak będzie <lol>

Dwie czarne dziewczyny Isenkowe widziałam już jako dorosłe, wiadomo jak po Bukę jechałam, a do poznania się z Buką zapraszam, w końcu nie tak daleko <gwiżdże>

Ooo to ja idę na stronkę krabrikową poszukać opalonych kotków - będą ?
Molly uważaj z zaprosinami - Krakowskie dziewczyny są w tym wzgledzie szalone (Maga, PaulinaP i Ja) - spytaj Sonie albo Zuzę <lol> <lol> <lol> <lol>
Tak, tak, spodziewaj się telefonu za godzinę i przyjazdu za dwie <rotfl>
Ale fajnie było :ok:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Marzena, nie strasz dziewczyny - tak źle to nie było - miałaś całą noc na przygotowania <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

madziulam2 pisze:Marzena, nie strasz dziewczyny - tak źle to nie było - miałaś całą noc na przygotowania <lol> <lol> <lol>
Hehehehe, ja nie straszę, tylko do mnie to mieliście jakiś kawałek do jechania, a do Krakowa to macie pod nosem :haha:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Tak fajnie się między dzieczynkami układa <serce> <serce> Mam przeczucie, że będą się bardzo kochać :-) :kotek: :kotek:
Wszystkiego dobrego dla Was w 2013 :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Wszystkiego dobrego na 2013, Molly !
Czego Ci zyczyc ? Dwupakowego dokocenia <rotfl> ?

(mnie rowniez hodowca radzil sterylke kotki w wieku okolo 10 miesiecy, weterynarz zdawal sie zgodzic z tym pomyslem)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Wieści od moich dziewczynek:
Effy zazdrosna o malucha, ale przez to pozwala się częściej głaskać, głównie wtedy, gdy widzi, że uwaga koncentruje się na maluchu.
Je, o mokre jest walka, mniej entuzjazmu przy suchej, ale jest zjadana, więc ok. Poza tym , może źle to rozumiem, ale Effy nawołuje małą. W nocy głównie, takie niegłośne dźwięki, ale gdzie by Buka nie była to pędzi - z reguły na trasie biegu jest moja twarz ;) A potem śpią razem.
Buka - przychodzi w nocy na przytulasy, ociera się pyszczkiem o policzki i całuje, w ucho, albo w oko. Nie wiem jak ona to robi, ale umie całować tak, że nie czuć szorstkości języka - jakby samym koniuszkiem. Strasznie kochane stworzonko, tylko trzeba uważać na nią , bo niczego się nie boi i wszędzie chciałaby wejść, sprawdzić, obejrzeć :)

Oczywiście bójki są, rano i wieczorem, ale staramy się rozbrajać dziewczyny zabawą wspólną - na ogół się udaje. Effy zawsze pierwsza atakuje, ale Buka bywa prowokacyjna.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

No to super, że dziewczynki się dogadują i tęsknią za sobą w nocy :-) Słodkie, mądre stworzonka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Będzie coraz lepiej :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:kotek: :kotek: dla obu slicznych dziewczynek !
Jak to siostry, troche klotni musi byc, ale tak naprawde to na pewno sie (po)kochaja! ;-))
Zablokowany