Julcik pisze:Iggy jaki murzyn! Marta, zaraz będą dwie czekolady Ci po domu biegały <mrgreen>
Ale oczęta niebieskie ma chłopak <zakochana> .
Ozz to taki prawdziwy kocur. Oj jaki mi się marzy taki zestaw kolorystyczny. Oj jak strasznie...
Ale przynajmniej mogę sobie u Ciebie popatrzeć. I po podziwiać. Bo jest co <zakochana>
Avari kiedyś pewnie pozbędzie się jajek, a Ty będziesz mogła mu dokoptować solida <lol>
Póki co ciesz się jego pompowaną głową- matko jak ja bym chciała, żeby Igor miał taką ciemną głowę, bo na rozmiar to nie mam już co liczyć <lol>
Kiedyś tak.. Pewnie nie szybko.. Ale w dalszej przyszłości chłopak będzie biegał lżejszy o te dwa pompony..
I może dostanie wtedy przyjaciela..
Szczerze? Iggy ma maskę lepszą niż Avari u którego czekolada się na pychol cały rozlewa.
A tak być nie powinno teoretycznie. Ale głowa to u Iggiego faktycznie odstaje od ciałka <oops>
Marta super umiejętnie focisz , bardzo lubię oględać Twoje Modele
a jeżeli chodzi o same Futra to nasze już Stare Małpiszony są , nie ma co gadać i kadzić taka prawda ....... <mrgreen> głaski dla Obu
Mnie tak Baryłki nie witają. Czasem nawet tyłka nie ruszą jak wchodzę do domu No ale dwa tygodnie to już poważna rozłąka :-)
A ja mam ogromny sentyment do "starych" forumowych futer i szkoda, że niektórzy znikają na długo, czasem mam wrażenie bezpowrotnie. Ci "młodzi" strasznie mi się mieszają <oops>
A Iggy przez futro XXL to misiowaty jest bardzo <zakochana> Poczytam, popytam czy to coś niepokojącego. Może taki jego urok?
Marta, tak patrzę się na Iggy'ego i się zastanawiam, czy te jego wybarwienia bardziej wpadają w czerń niż w brąz?
Niesamowicie wyraźną ma maskę, pięknie to wygląda <serce>
Ozzy nieustannie trzyma formę <serce>
Takie rozłąki z kociastymi są bardzo ciężkie, ale chwile tuż po powrocie - bezcenne <zakochana>