Effy tez jest slodka, a jaka steskiona za mezem bidulka.....
Effy i Tori :)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Effy i Tori :)
No cudny C-U-D-N-Y ten Twoj wegielek <zakochana>
- Joanna P.
Buka ma niesamowitą głowę <serce> A Ty cudne widoki jak obie wylegują się w rozecie <zakochana>

- Molly
Dzięki dziewczyny, przekażę Pannie - Mamwszystkownosieiniczegosięnieboję - te ciepłe słowa od Was.
I tak myślę nad wystawianiem pięknotki, ale tu już będę Creme molestować, bo kompletnie nie wiem jak się za to zabrać
teraz Effy ryczy pod drzwiami Krzyśka , masakra jakaś <suchy>
I tak myślę nad wystawianiem pięknotki, ale tu już będę Creme molestować, bo kompletnie nie wiem jak się za to zabrać
teraz Effy ryczy pod drzwiami Krzyśka , masakra jakaś <suchy>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja się na główkach brytków nie znam <oops> I jedna i druga mają swój urok <zakochana> <zakochana> Molly wygłaskaj je od e-ciotki Pumpelkowej
<lol>
- Molly
Ja też się nie znam zbytnio, ale mam przeczucie, że Buka do wystawiania idealna.
Przytulam Effy i przekazuję głaski - bo o dziwo można ją przez chwilkę pogłaskać jak taka pełna rozpaczy smętnie chodzi po domu
Przytulam Effy i przekazuję głaski - bo o dziwo można ją przez chwilkę pogłaskać jak taka pełna rozpaczy smętnie chodzi po domu
- yamaha
- Genius Loci
A tak z ciekawosci : dlaczego chcesz ja wystawiac ?
- Molly
właśnie z ciekawości bym chciała:)
Effy bym się nie odważyła, już nie o wygląd chodzi, bo nie umiem oceniać kotów, ale o charakter, jest delikatna i nie zrobiłabym jej tego, a Buka to gwiazda - aż się prosi by ją zabrać na wystawę
Effy bym się nie odważyła, już nie o wygląd chodzi, bo nie umiem oceniać kotów, ale o charakter, jest delikatna i nie zrobiłabym jej tego, a Buka to gwiazda - aż się prosi by ją zabrać na wystawę
- margita
- Agilisowy Rezydent
Buka faktycznie na gwiazdę rośnie ... jest śliczna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale jak tak obie przy sobie siedzą - to każda ma piękny pyszczek, każda inny ale w każdym jest jakiś urok ... <serce>
piękne to zdjęcie jak są razem obok siebie ...
ale jak tak obie przy sobie siedzą - to każda ma piękny pyszczek, każda inny ale w każdym jest jakiś urok ... <serce>
piękne to zdjęcie jak są razem obok siebie ...
- Molly
szukam info o tym jak to zrobić, żeby małe nie żarło karmy dorosłego kota ... margita jak to u Ciebie ?
Myślę też, czy aby Effy nie kupić karmy dla kotów wybrednych, może jej spasuje. Widzę, że o żarłoczność z jej strony martwić się nie muszę, więc chciałabym jej dogodzić jak już odstawię jej Growtha. No i siedzę od kilku dni i szukam czegoś co spasuje.
Myślę też, czy aby Effy nie kupić karmy dla kotów wybrednych, może jej spasuje. Widzę, że o żarłoczność z jej strony martwić się nie muszę, więc chciałabym jej dogodzić jak już odstawię jej Growtha. No i siedzę od kilku dni i szukam czegoś co spasuje.
- Miss_Monroe
- Moderator
Molly może spróbujesz np. z jakaś bezzbozowka :-) ? Wówczas nie musisz sie martwić o podkradanie przez malutka karmy Effy, bo bezzbozowki sa bez "ograniczeń wiekowych"
.