Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: Audrey »

Jaka ona śliczna. Jeszcze raz gratuluję. Wyobrażam sobie, jak niecierpliwie na nią czekacie.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy>
Co ja widze co ja czytam ?
:radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy> :radocha: <tańczy>

Przepraszam, ale nadmiar radosci mnie rozpycha od srodka !
Ale masz fajnie, gratuluje i... troche zazdroszcze malego wlochacza <zakochana> !
No to kiedy bedzie tak "naprawde Twoja" ta kruszynka kudlata ?
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Haniu , tak się cieszę , już bierz urlop bo nie wiem czy nadążysz robić foty takie będzie zapotrzebowanie <lol>
Rude jest tak samo piękne jak czekoladowe i ja Cię naprawdę rozumiem :-)
No ciekawa jestem czy panowie staną na wysokości zadania i w spotkaniu z damą pokażą jacy z nich dżentelmeni <roll>
Awatar użytkownika
Urssa

Post autor: Urssa »

Gratulacje 100 stronki! Super wieść! Kotka Jasmine jest taka piękna! Jasmine jest "przyrodnią siostrą" mojej Diany. Jeszcze raz gratulację! nie mogę się doczekać na zdjęcia ;-))
Awatar użytkownika
Indygo

Post autor: Indygo »

Gratuluje :-) Jaśminka jest przepiekna <zakochana>
Ola_Mi

Post autor: Ola_Mi »

Hann, tak sobie podczytuję, a głównie podglądam Twój wątek, bo Twoje koty są jednymi z moich ulubionych (nie wiedziałam wcześniej, że pointy mogą być tak cudne jak Leoś :->, bo wydawały mi się takie nudne i blade <rotfl> ).
Gratuluję kici! <ok> Jest rozbrajająco urocza <zakochana>
W sumie przyrodnia siostra mojego (przyszłego) Sigiego :-)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Julcik pisze:Przyznam, że jak czytałam zachwyty w wątku u Lili to coś było czuć w powietrzu
No wiem <oops> Ja się tam rozpływam strasznie... Najpierw Frigga mnie "dopadła" <zakochana> a teraz takie kociaki, że oczopląsu i sercopląsu <lol> można dostać. Do Jenny też mi pląsa wszystko bardzo <zakochana>

AgnieszkaP pisze:Stawiałam na Britabby, tylko nie byłam pewna, który lisek ;-)) A to kudłaty lisek <serce>
Strasznie jestem ciekawa jaki taki kudłaty lisek jest w dotyku... Bo to pierwsze koty w moim życiu i póki co mam doświadczenie w macaniu tylko tych moich dwóch "łysolców" ;-)) No właśnie... Dwóch... Martwię teraz... Mam tylko dwie ręce! Jak głaskać 3 koty? <lol> Jak sama jestem w domu i one mnie obsiadają to jeszcze daję radę, ale co będzie jak mnie obsiądą 3?
Sonia pisze:Ciekawe, co na to chłopaki, jak już przyjedzie do Was.
Będę trzymała kciuki, żeby Jaśminka szybko rozbroiła Lucjanka i Leonka <ok>
Myślę że będzie tak: Lucek strzeli focha i będzie 3 dni warczał, a Leoś... No tego nie wiem, nie przeżył jeszcze dokocenia, ale to kot łagodny jak baranek, delikatny jak chmurka, w życiu nie fuknął jeszcze i nie wiem czy malutkiej uda się go sprowokować. Bardzo bym się zdziwiła :)

Audrey pisze:Wyobrażam sobie, jak niecierpliwie na nią czekacie.
Teraz już spokojniej <mrgreen> Czekanie od początku grudnia na decyzję czy będzie kotką hodowlaną czy nakolankową było prawdziwą torturą, teraz to już łatwizna <mrgreen>

yamaha pisze:No to kiedy bedzie tak "naprawde Twoja" ta kruszynka kudlata ?
Oj długo jeszcze... Ale teraz już czekam bez lęku <mrgreen> W marcu chyba, na razie okruszek z Niej...

Kamiko pisze:Haniu , tak się cieszę , już bierz urlop bo nie wiem czy nadążysz robić foty takie będzie zapotrzebowanie <lol>
Rude jest tak samo piękne jak czekoladowe i ja Cię naprawdę rozumiem :-)
Urlop "macierzyński" już zaklepany, planuję tydzień się cieszyć obecnością sam na sam z Jaśminką, męża wyślę co pracy, dziewczyny do szkoły i przedszkola i będę miała rozkoszne tet-a-tet <mrgreen> Że nie wiem który tydzień, na wszelki wypadek, ku rozpaczy moich kolegów z pracy na razie zablokowałam im 2 tygodnie <lol>
Ja Cię też rozumiem, Kamiko, teraz już wiem że najpiękniejsze jest czekoladowe i rude, a niebieskie nuda jednak troszkę <lol> Twoja czekoladowa kotka zawróciła w głowie mojemu mężowi, więc jeśli kiedyś będzie następny... ;-))

Urssa pisze: Jasmine jest "przyrodnią siostrą" mojej Diany.
Ola_Mi pisze:W sumie przyrodnia siostra mojego (przyszłego) Sigiego :-)
Bardzo lubię to nasze masowe spokrewnienie i myślę że to też wielka zasługa Agilisowego forum... Gdyby nie forum czy ja bym trafiła do Mazurii i Britabby? Nie wiem. Dorotko, dziękuję <pokłon>
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Ja również ogromnie się cieszę, że Jasminka, będzie miała tak cudowny domek. <tańczy>
I będą Ją mogła w przyszłości oglądać i patrzeć jak rośnie. Sama radość :)))
Jasminka jest trochę szorstka w dotyku, nie jest wacikiem. Nie muszę Jej czesać, na ten moment. W nowym domku będzie mogła zamieszkać po 2 marca :) I wtedy ja będę cieszyć oczy, Jej fotkami :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Hann pisze:
Sonia pisze:zdradź nam skąd ta gwiazdeczka, a może fotka jakaś by się znalazła, strasznie mnie ciekawość zżera <pokłon>
Moje małe cudeńko jest młodszą siostrzyczką Friggi i Agnieszkowego Fricco. Miałam nie mówić, podręczyć tak troszkę i niespodziankę zrobić... To powiem cichutko... Nazywa się Jaśminka i jest z Britabby... <serce> No i wypaplałam <lol>
AgnieszkaP pisze:Haniu, ale niespodzianka <hura> Rudy lisek powiadasz (mam typ ;-)) )
Ja wiedziałam że to będzie prosta zagadka, bo moja totalna zapaść na serce przy Fridze, od samego jej urodzenia, była pewnie doskonale widoczna <lol>

I to na setnej stronie takie wydarzenie mi się trafiło <oops> Bardzo dziękuję za gratulacje :) Co tu się będzie działo jak Ona już przyjedzie... Zamęczę Was zdjęciami <mrgreen>
O matuniu, co ja tu czytam....ale zaraz zaraz po kolei, bo przecież nie wypada <oops>
Lucuś i Leoś Wy wiecie, że ja dozgonnie do Was wzdycham, jesteście boscy i z przodu i z tyłu i na leniwca i na śpiocha. Haniu, gratuluję 100 :winko: , no i puchatkowej Jaśminki (oj Friga nie jedne oko rozkochała, a na żywca ta kruszynka podbiła nawet serce mojego Roberta, że jak odjeżdżaliśmy to mi chłopina chlipał do rękawa).

To teraz czekamy na fotki, bo przecież wiadomo, fotowampirki już się czają, a obiektyw w Twoich rączkach magiczne zdjęcia strzela <zakochana>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Gratuluję kudłatki :kotek: śliczna ruda marcheweczka <zakochana> :kotek:
Zablokowany