Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
bahi

Re: Effy i Tori :)

Post autor: bahi »

Piękne masz te futerka! <zakochana> <zakochana>
Kurcze one są już prawie równe?! Czy tylko mi się wydaje <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

<lol> Ale się usmiałam z tej pudełkowej fotostory. Rewelacja.
A koty, co tu dużo pisać. Piękne <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Piękne dziewczyny <zakochana> Molly, życze Ci żeby każdy następny dzień przyniósł same dobre relacje między pannami, bójkom mówimy stanowcze NIE ;-)) :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

dziewczyny przepiękne ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a ostatnia fota cudo ... ależ Buka ma przepiękną głowę ... <zakochana>
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Sielsko anielsko u Ciebie i to mnie cieszy.Czyżby magia Feliweya zaczęła działać ? <ok>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Nie powiem na 100%, ale to drugi wieczór z rzędu , a pierwszy dzień w calości - ani jednej bójki!!!
Tylko pacanie, ale takie od niechcenia i gonitwy, Effy spokojniutka bardzo, mniej nerwowo reaguje - nie bardzo mi się chce wierzyć, że to Feliway, ale nie mogę udawać, że nie widzę zmian ! :radocha:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

super wiadomość ... :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Effy, jaka grzeczna dziewczynka :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Dzień dobry moi mili.
Wieści od dziewczyn :)

Buka: Lubię spać na M. Jest mięciutka i strasznie się cieszy jak sobie na niej śpię <mrgreen> . No to korzystam ile wlezie- próbuję ją uklepać, bo taka krzywa jest, góra, dołek, góra, dołek... ale to nic nie daje, więc układam się na tym co jest. Szara ( co to za kolor jest ????) zazdrośnica niemal wcale mi nie dokucza, ale czasem próbuje mnie wygnać z mojego miejsca- ja tam byłam pierwsza i NIE DAM SIĘ WYRZUCIĆ. 8-) A najfajniej to było... noooo.... trochę nocy wcześniej. Przyszedł mały człowiek, taki śmieszny, no i polowaliśmy. Upolowałam tyle rzeczy, że bałam się, że mi ich nie dadzą, zakopałam wszystko do schowka mojego. Sprawdzę później czy tam są !
Faaaajnieeee.... a jak mi się potem spaaaałooooo :aaa: . Hmm... ale mnie się zawsze śpi, taaaak: jeść i spać. <serce> . I małe człowieki do polowania czasem. Ale nie za często, bo chcą mnie nosić <strach> . Ja tu poluję a oni: Mojaaa kiciaaaaa i bach już siedzę na górze :-///// . No to wrzeszczę: Nieeee chcęęęęęęę... a oni: ooo jak słodko miauczy.... :zalamka: Czasami się zastanawiam jakim cudem to się uchowało na ziemi jak nic nie rozumie. <hm>

Effy: Niech już ona tu będzie, dziwny ma kolor i jeszcze czasem próbuje się dobrać do mojego jedzonka , ale niech już będzie. Najważniejsze, że mi nie włazi do wielkiej miski - ona jakaś dziwna, nie wie, że tam woda jest, że można się wylegiwać i łapać wodę z góry... ale to bardzo dobrze, bo wszystko jest MOJE, MOJE< MOJE <tańczy> ! Musiałam się podzielić moją wodą z nią, przeżyję. Musiałam się tez podzielić człowiekami <zły> .... echhh.... to mi się nie podoba wcale, ale oni tak sie podlizują ostatnio :-) , że nawet to miłe jest. Niech wiedzą, że przegięli. Ile mnie nerwów ta czarna smarkula kosztowała... <suchy> Noo i trochę chciałam sie bawić, przyszło dziecko, nie lubię dzieci, ale to jakieś do zniesienia było, znało się na polowaniu i z tą czarną polowało, ja też chciałam, chciałam <oops> , ale jak już już już prawie polowałam.. to jednak nie - no nie mogę :(((( . Coś mnie trzyma z daleka. No to się patrzyłam z kącika. Też fajnie było.
Jedzonko mi smakuje znowu - zmienili czy jak, M. i K są tacy szczęśliwi , bo: PYSIEJEJUROSŁY. To chyba o mnie, że ładna jestem <zakochana> . Jeszcze tylko, żeby nie zostawiali mnie samej, nie lubięęęęęę. Tak mi wtedy źle. ;-(
Oooo fotel prezesa wolny, to ja idę. <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha:
Jeszcze !! !! !! !! !! !! !!
Zablokowany