Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: Sonia »

Haniu te oczekiwanie na Marcheweczkę jest tak ekscytujące, że prawie mam wrażenie choćbym ja na nią czekała <mrgreen>
Ale będziemy Cię o fotki męczyć. W końcu nie wszyscy mają kudłacza w domu, żeby obserwować, jak rośnie i jak pięknieje z dnia na dzień :kotek:
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Hann pisze:Lilu, dziękuję, wiem że nieczęsto tu zaglądasz, do działu kotów nakolankowych, więc tym bardziej mi miło że zajrzałaś "do mnie" :-) Miło mi strasznie kiedy mówisz, że się cieszysz że to u nas będzie Malutka... I jeszcze raz przepraszam za moje długie maile, wiem że nie jedna Jasminka na świecie, że masz 7 malutkich kociaków i pewnie każdy potencjalny albo już uzgodniony nowy domek coś pisze, o coś pyta, dzwoni i czas zajmuje, ale nie mogę się powstrzymać.
Haniu, ja czytam i zaglądam do Twojego i innych wątków, ale mało piszę. Ja z tych skrytych czytaczy :) I pisz długaśne maile, lubię odpisywać i robić niespodzianki zdjęciowo - filmowe ;) A Jasminka właśnie przysypia na łóżku syna :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

nataniela pisze:A Jasminka właśnie przysypia na łóżku syna :)
Ach <serce> To chyba i ja się położę. Szybciej czas minie i do marca będzie ciut bliżej... :-)
Dziękuję za niespodziankę filmową :kiss: Na dobranoc sobie chyba jeszcze obejrzę, po raz 18. <mrgreen> Pięknie się malutka do Twojego syna, Lilu, tuli, jakby się chciała w niego wtopić...
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Poleciałam do Natanielii, sprawdzić, na kogo tu czekamy i wymiękłam... cudowna dziewczynka <zakochana>
Awatar użytkownika
Hann

Zapatrzyły się wczoraj moje kotuchy w śnieg, który padał, padał i padał, i miałam całą masę czasu na fotki, więc ostrzegam, że będzie ich duuużo <mrgreen> Nawet tego upartego, nieskorego do współpracy Lucka udało mi się złapać :)

Leoś ustawił się w rządku z figurkami <mrgreen>
Obrazek

Obrazek

Przy ścianie, która już całkiem niedługo wzbogaci się o zdjęcia mojego kochanego małego liska <oops>
Obrazek

I Leośkowe czółko. Uwielbiam to poincikowe przejście z koloru w biel <zakochana>
Obrazek

I duuużo Lucka. Skoro już się dał, nie mogłam go przecież nie wykorzystać do cna <mrgreen>
Uwielbiam "głębokość" jego spojrzenia <zakochana>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Moja baryłeczka :-D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tu już miał chyba dość, bo aż uszy położył ;-))
Obrazek
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Pięęęknie <serce>

A Loversona czemu na ścianie nie ma? <diabeł>
Szepczesz im już do uszek, że będą starszymi braćmi czy robisz niespodziankę? :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Piękne zdjęcia, bo kocurki to wiadomo... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
lenka29

Post autor: lenka29 »

Witaj ! :)

Lucjan podbił moje serce ;-)) śliczne kicie :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Piękne kotuchy <zakochana> <zakochana> Loverson i ten jego pysio - uwielbiam <serce>
Awatar użytkownika
Hann

Julcik pisze:A Loversona czemu na ścianie nie ma? <diabeł>
No nie ma, choć zdjęć jest dużo więcej, Leosiek biedak się nie załapał... To długa historia <mrgreen> Planowałam całą ścianę Leośkową, ściana w końcu nie powstała i się jakoś cały mój misterny plan "kto gdzie ma wisieć" rozjechał ;-)) Ale obiecuję się poprawić :-)
Julcik pisze:Szepczesz im już do uszek, że będą starszymi braćmi czy robisz niespodziankę? :-)
Szepczę <mrgreen>
lenka29 pisze:Lucjan podbił moje serce ;-))
Cieszę się Leonko bardzo :-) To jest kot o takiej urodzie nieoczywistej. Najczęściej ma minę zbira spod ciemnej latarni <lol> No i ten kolorek... Taki już opatrzony, nieprzykuwający ;-))
Zablokowany