Effy i Tori :)
- margita
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Mnie Effy też bardzo, bardzo się podoba ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
powtórzę się: pyszczulek ma prześliczny ... i jak Bartolka napisała będzie przepiękną brysią ...
a Buka mała gwiazda: przebojowa i pewna siebie ... ale mając taki wygląd można być pewnym swego ... <mrgreen>
Obie panny prześliczne ... no i zdjęcia bardzo fajne ...
powtórzę się: pyszczulek ma prześliczny ... i jak Bartolka napisała będzie przepiękną brysią ...
a Buka mała gwiazda: przebojowa i pewna siebie ... ale mając taki wygląd można być pewnym swego ... <mrgreen>
Obie panny prześliczne ... no i zdjęcia bardzo fajne ...
- ida sierpniowa
Masz przepiękne ,,Brytfanki" <serce>
Buka - strasznie mi się to imię podoba <mrgreen>
Ja też wczoraj laserkowałam z Keyą, ona bardzo to lubi.
Potem kiedy już laserek wyłączam, to przez dłuższy czas
wydaje jej się że on gdzieś na pewno musi być i go szuka.
Wygląda to jakby miała omamy wzrokowe
Buka - strasznie mi się to imię podoba <mrgreen>
Ja też wczoraj laserkowałam z Keyą, ona bardzo to lubi.
Potem kiedy już laserek wyłączam, to przez dłuższy czas
wydaje jej się że on gdzieś na pewno musi być i go szuka.
Wygląda to jakby miała omamy wzrokowe
- Agnes
ja to nie wiem, ale chyba wpadłam, bo co widze Buke, to mi serce mocniej wali <zakochana> a spojrzenie Effy, no nie ma bata! co chce, dostanie <mrgreen> cudne dziewczyny 
- Molly
jejuuu dziękujemy , dziękujemy
Effy kocham strasznie, jest wręcz eteryczna ze swoim zachowaniem, bardzo delikatna i wrażliwa kotka. Ale i cwana. Dziś marudziła jak zwykle pod nogami męża żeby zlazł sprzed kompa i się nią zajął. zawsze jak on siada przed monitor to jest marudzenie, więc TŻ wstaje, kładzie się obok Effy gotów do harców, a Effy zrobiła takie coś : Mrrryt (wiecie jaki to dźwięk na bank) i bach na fotel prezesa rozsiadła się wygodnie mlasnęła, a teraz TŻ siedzi przed kompem na pufie, bo Prezesowa śpi <lol>
Uwielbiam ją i uwielbiam jej dziewczęcy pyszczek, ale.... Buka jest moim wymarzonym kotem, od x lat marzyłam o czarnej kotce, jak wiecie w tym wypadku była to miłość od pierwszego wejrzenia. A teraz jesteśmy we dwie. TŻ jest przez nią prawie niezauważany, przyjdzie czasem na zabawę, ale tylko ja mam prawo ją nosić bez pretensji, do mnie przychodzi do łazienki i siada na brzegu wanny, do mnie przychodzi spać, mnie wycałuje. Jest cała moja - albo inaczej - ja jestem jej ;) . TŻ w ogóle nie doświadcza tych dobrodziejstw z jej strony.
A teraz zaczynam się martwić bo 10 lutego wyjeżdżam na cały miesiąc. Moje dziewczynki zostaną same z TŻ i powiem szczerze już mi się ryczeć chce, strasznie będę tęsknić, wiem, że one też.
I boję się tego co będzie jak wrócę... miesiąc to długo.
a tu bonusik dla wielbicieli Buki ;)

Effy kocham strasznie, jest wręcz eteryczna ze swoim zachowaniem, bardzo delikatna i wrażliwa kotka. Ale i cwana. Dziś marudziła jak zwykle pod nogami męża żeby zlazł sprzed kompa i się nią zajął. zawsze jak on siada przed monitor to jest marudzenie, więc TŻ wstaje, kładzie się obok Effy gotów do harców, a Effy zrobiła takie coś : Mrrryt (wiecie jaki to dźwięk na bank) i bach na fotel prezesa rozsiadła się wygodnie mlasnęła, a teraz TŻ siedzi przed kompem na pufie, bo Prezesowa śpi <lol>
Uwielbiam ją i uwielbiam jej dziewczęcy pyszczek, ale.... Buka jest moim wymarzonym kotem, od x lat marzyłam o czarnej kotce, jak wiecie w tym wypadku była to miłość od pierwszego wejrzenia. A teraz jesteśmy we dwie. TŻ jest przez nią prawie niezauważany, przyjdzie czasem na zabawę, ale tylko ja mam prawo ją nosić bez pretensji, do mnie przychodzi do łazienki i siada na brzegu wanny, do mnie przychodzi spać, mnie wycałuje. Jest cała moja - albo inaczej - ja jestem jej ;) . TŻ w ogóle nie doświadcza tych dobrodziejstw z jej strony.
A teraz zaczynam się martwić bo 10 lutego wyjeżdżam na cały miesiąc. Moje dziewczynki zostaną same z TŻ i powiem szczerze już mi się ryczeć chce, strasznie będę tęsknić, wiem, że one też.
I boję się tego co będzie jak wrócę... miesiąc to długo.
a tu bonusik dla wielbicieli Buki ;)

- Agnes
widze, że Twoje relacje z Buką są takie jak moje z Lumi <serce> Tż jest dobry jak, mnie nie ma w domu
miesiac, to troche czasu, oby szybko zleciał. Podziwiam szczerze, bo ja po tygodniu wytrzymać bez Lumi nie mogłam <zakochana> i tak czasami się zastanawiam, kto tu jest dla kogo... <serce>
Zdjęcie Buki, no co tu mówić <zakochana>
doiero wyczytałam, że Effy urodziła się 14 lutego, to taka Wasza mała Walentynka <serce>
Zdjęcie Buki, no co tu mówić <zakochana>
doiero wyczytałam, że Effy urodziła się 14 lutego, to taka Wasza mała Walentynka <serce>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Na pewno będzie dobrze.
Dziewczyny stęsknione będą to się nie dasz rady opędzić
Dziewczyny stęsknione będą to się nie dasz rady opędzić
- Molly
No okropnie się boję tego wyjazdu, zaryczę się tam chyba.
Julcik mam nadzieję, ale na wszelki wypadek dokupię przed wyjazdem zapasy faliwaya, bo widzę, że ma cudowny wpływ na panienki, a pod moją nieobecność przyda się tym bardziej. effy za TŻ potrafiła kilka godzin płakać. Ja pracuję tak, że więcej jestem w domu i w domu pracuję, więc mój wyjazd tym bardziej będzie stresujący, bo zniknie ktoś kto jest niemal zawsze.
No Effy to Walentynka, a przywiozłam ją dokładnie w 5 rocznicę ślubu
Kota stworzona dla nas <serce>
Julcik mam nadzieję, ale na wszelki wypadek dokupię przed wyjazdem zapasy faliwaya, bo widzę, że ma cudowny wpływ na panienki, a pod moją nieobecność przyda się tym bardziej. effy za TŻ potrafiła kilka godzin płakać. Ja pracuję tak, że więcej jestem w domu i w domu pracuję, więc mój wyjazd tym bardziej będzie stresujący, bo zniknie ktoś kto jest niemal zawsze.
No Effy to Walentynka, a przywiozłam ją dokładnie w 5 rocznicę ślubu
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Feliway potrafi zdziałać cuda
Wiem coś o tym.
Będziesz musiała prosić TŻ o focenie i potem będziesz nam też pokazywać.
Bo miesiąc bez E&B to baardzo długo <oops>
Effy, faktycznie kot przeznaczenie
A na diablicę to jak w końcu mówić, Tori czy Buka <roll> ?
Będziesz musiała prosić TŻ o focenie i potem będziesz nam też pokazywać.
Bo miesiąc bez E&B to baardzo długo <oops>
Effy, faktycznie kot przeznaczenie
A na diablicę to jak w końcu mówić, Tori czy Buka <roll> ?
- Molly
Ona reaguje na Tori, w sensie odwraca głowę, bo przychodzi jeśli chce <lol> Ale my i tak najczęściej mówimy Buka - bardzo to do niej pasuje
Zresztą już u Creme pojawiała się Buka obok Silithii więc coś w tym jest
Można mówić jak się chce, co się bardziej podoba:)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Ona faktycznie taka Buka troszkę <oops> Ale to nie zmienia faktu, że piękna <zakochana>
Nadal chcesz ja wystawić?
Nadal chcesz ja wystawić?