Całusek dla cudnej Maxi
Maxima - Perła von Agiro*PL
- Bartolka
Re: Maxima - Perła von Agiro*PL
Nadrabiam forumowe newsy i bardzo gratuluję koteczki :-) Maxi jest boska <zakochana> Ma tak słodką buźkę pyzunię, że uśmiech nie znika jak się na nią patrzy. Rozbójnik zaliczyła już pierwszą doniczkę <lol> Moja Bibi zbiła piękny wazon, ale tak się wystraszyła, że szybciej z pokoju uciekła niż wazon na ziemi się znalazł. Oczywiście pierwsze co zrobiłam, to kicie zlęknioną pocieszałam. Teraz wszystkie półki i parapety "łyse" tzn wyściełane mięciutkimi posłankami dla kotek <lol>
Całusek dla cudnej Maxi
<serce>
Całusek dla cudnej Maxi
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaka piękna modelka na zdjęciach <zakochana>
- Fili_B
cudną macie kocinkę <zakochana> ale coś czuję /i po pyszczku widać/ że niezły rozbójnik z niej będzie <lol> fajna malutka!! super się u was aklimatyzuje- parę dni i juz doniczki spadają <roll> <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaka ona cudowna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- zuzuzanta
Śliczna jest, taka kruszynka słodka <zakochana> .
-
Ola_Mi
Jaka kicia cudna! <serce>
Czytam z zaciekawieniem, bo za niedługo będę sama przeżywać "czy przyjdzie się pogłaskać czy nie przyjdzie" <lol>
Czytam z zaciekawieniem, bo za niedługo będę sama przeżywać "czy przyjdzie się pogłaskać czy nie przyjdzie" <lol>
- bahi
Słodziutka malutka <zakochana>
- Daro
dziękujemy za miłe słowa :-)
dziś rano stwierdziłem, że mała jest niezłą szantażystką :-) rano jak wstaliśmy i zaczęliśmy się krzątać po kuchni kotka stwierdziła, że w misce nie ma już mokrego, tylko w drugiej jakieś tam nic niewarte suche i zaczęła wydawać z siebie nieznoszące sprzeciwu głosy z gatunku - dawać mi tu michę :-) oczywiście nerwowa latanina po kuchni przy tym dookoła się odbywała i oczywiście panienki nie dotykać ! :-) nie ma żadnego głaskania, pokazywania brzucha itp. :-) dacie mi michę to się zastanowię :-) oczywiście po spełnieniu zachcianki panienki sytuacja się unormowała...powiem szczerze, że jeszcze wczoraj wydawało mi się, że te odgłosy to jeszcze resztki tęsknoty za poprzednim domem, ale wygląda na to, że Maxi dość szybko się zaklimatyzowała i już próbuje (albo już jej się udało) owinąć nas dookoła palca (łapy) <mrgreen>
dziś rano stwierdziłem, że mała jest niezłą szantażystką :-) rano jak wstaliśmy i zaczęliśmy się krzątać po kuchni kotka stwierdziła, że w misce nie ma już mokrego, tylko w drugiej jakieś tam nic niewarte suche i zaczęła wydawać z siebie nieznoszące sprzeciwu głosy z gatunku - dawać mi tu michę :-) oczywiście nerwowa latanina po kuchni przy tym dookoła się odbywała i oczywiście panienki nie dotykać ! :-) nie ma żadnego głaskania, pokazywania brzucha itp. :-) dacie mi michę to się zastanowię :-) oczywiście po spełnieniu zachcianki panienki sytuacja się unormowała...powiem szczerze, że jeszcze wczoraj wydawało mi się, że te odgłosy to jeszcze resztki tęsknoty za poprzednim domem, ale wygląda na to, że Maxi dość szybko się zaklimatyzowała i już próbuje (albo już jej się udało) owinąć nas dookoła palca (łapy) <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cwana bestyjka <lol> Jak one wszystkie zresztą, tańczymy jak kot zagra <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> a to Was wrobila <lol>