Lucek, Leoś i Jadwinia
- Agnes
Re: Lucjan i Leontes
Hann, piękna sesja :-) jak zawsze...Leoś, miłości ma <serce> już to mówiłam, ale jestem pod wrażeniem Luckowych kształtów <mrgreen> i czekam z niecierpliwością na Wasze małe rude szczęście <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kocurki są przepiękne <zakochana> <zakochana>
Haniu, niebawem Ci ściany zabraknie <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Haniu, jaka sesja Lucjana <pokłon> Od przodu, i z tyłu, i z boku :-) Pięknie chłopak zapozował
Leośkowe czółko przesłodkie <zakochana>
Rudości bardzo ładnie się wkomponują w ten męski duet
Leośkowe czółko przesłodkie <zakochana>
Rudości bardzo ładnie się wkomponują w ten męski duet
- wb_płock
ślicznie, a zdjęcie z uszami SUPER <ok>
-
Ola_Mi
Hann, tak się zastanawiam - wątek ma tytuł "Lucjan i Leontes", a jak przyjdzie mała królewna Jaśminka, to nie będzie uhonorowana w tytule? <strach> <mrgreen>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Będzie, będzie 
Dorszka z Mago potrafią zdziałać cuda <mrgreen>
- Hann
Prawda? <oops> Już się nie mogę doczekać widoku moich trzech futerek w rządku i zgodzie pochylonych nad miseczkami <mrgreen> Oczywiście będzie stosowna fotka dla Ciotek :-)AgnieszkaP pisze:Rudości bardzo ładnie się wkomponują w ten męski duet
Leoś i Jadwinia (czy ja już mówiłam, że Jaśminka będzie Jadwinią?) zmieścić się muszą, choćbym miała zrobić ekspansję na ściany sąsiednieasiak pisze:Kocurki są przepiękne <zakochana> <zakochana>
Oj, a ja czarnulkę szylkrecię, taką kolejną Haizy Daizy <mrgreen>Sonia pisze:Ja też bym chciała takiego Leośka i czarnulka do kompletu <roll>
Ola_Mi pisze:Hann, tak się zastanawiam - wątek ma tytuł "Lucjan i Leontes", a jak przyjdzie mała królewna Jaśminka, to nie będzie uhonorowana w tytule? <strach> <mrgreen>
Będzie, będzie na pewno :-) Na razie tylko jeszcze nie zawracam głowy Dorszce, bo nie chcę zapeszyć... Za bardzo rozsądnego człowieka się uważam, w czarne koty i piątki 13. nie wierzę, ale zapeszenia się boję jak niczego na świecie prawie <lol>Julcik pisze:Będzie, będzie
I jeszcze, ponieważ Lila się zgodziła, Lilu, dziękuję <pokłon> film, którego w wątku Britabby chyba nie było... Ostrzegam, że zawiera sceny przesłodkie. Ciotki o słabszych serduchach proszone są o patrzenie przez palce <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <serce> <serce> <zakochana> <serce>
Alez ona wydaje sie.... KREMOWA przy tym rudym rodzenstwie !
- Hann
Ja nie wiem... Mi się wadaje tak PIĘKNA, że koloru to ja już przez łzy wzruszenia zupełnie nie widzę... <mrgreen>yamaha pisze:<zakochana> <serce> <serce> <zakochana> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Co za cudowności <zakochana> ! Ona jest po prostu przesłodka! Faktycznie koteczka na filmiku wygląda na kremową :-) Uważam, że ten maluch nawet w kolorze fioletowym byłby zachwycający!