Lucek, Leoś i Jadwinia
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucjan i Leontes
Prześliczna dziewczynka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
Aby zobaczyć jak Jadwinia jest włochata najlepiej spojrzeć od góry. Puszystość po suszarce już Jej zeszła ale nadal jest prawie szersza niz dłuższa :-)

- Hann
Dokładnie o tym pomyślałam Lilu, pisząc poprzednio o miseczkach <lol> Że jak spojrzę na moje trzy koty pochylone nad miseczkami to Jadwinia może i będzie niższa, może i będzie krótsza, ale na pewno sobie poradzi z dostaniem się do jedzonka, bo zajmie najwięcej miejsca wszerz i to panowie będą musieli kombinować, jak się przepchnąć <mrgreen>nataniela pisze:Aby zobaczyć jak Jadwinia jest włochata najlepiej spojrzeć od góry.
To że dała się wykąpać i wysuszyć to dla mnie jakaś magia... Lucek i Leoś boją się kąpieli jak diabeł święconej wody, a na suszarkę patrzą bez lęku tylko jak leży wyłączona <lol>
Mała jest Lilu niezmiennie boska <serce>
Na tym zdjęciu wydaje się ogromna, dopóki sobie człowiek nie uświadomi, że stoi przecież na podkładce pod talerz i zajmuje tylko jej mały kawałek <zakochana> Już wiem dlaczego się cieszyłaś, że u mnie koty też mogą chodzić po stole <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ale Haniu fajny czas oczekiwania - taki pozytywny i radosny aż panienka do domu zawita. Cudna Jadwinia <zakochana> idealnie wpasuje się do męskiego duetu jako księżniczka do rozpieszczania
- Agnes
no jestem ciekawa jak ta mała włochata pchełka wejdzie już do Waszego domu. Zdominuje Panów? Będzie ich ''rodzynkiem''? ahhh piękna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dotychczas ledwo się powstrzymywałam, żeby Leośka Ci Haniu nie wykraść, ale w marcu to na bank nalot na Twoją chatę zrobię <diabeł> Daleko będę miała z Bemowa? 8-)
Jadwinia jest rozbrajająca <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jadwinia jest rozbrajająca <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Hann
Z Bemowa do Wilanowa kochana to jak wiadomo tylko rzut beretem <mrgreen> Nie przesadzajmy, to ciągle to samo miasto. Godzinka samochodem i jesteś
A ja zapraszam gorąco 
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Obejrzalam zdjecia zadumanych kocurkow a potem doczytalam nowinki. Gratuluje kociej damy <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Haniu przy TAKIM FUTRZE to Jaśminka nie musi się kiedyś przejmować odchudzaniem (gdyby brzuszek jej urósł), bo zawsze można zwalić, że to futro ją poszerza <lol>
Cudna jest naprawdę, aż strach pomyśleć co to będzie, jak już będzie dorosła, toż to ona będzie wszystkie serducha łamać <serce>
Cudna jest naprawdę, aż strach pomyśleć co to będzie, jak już będzie dorosła, toż to ona będzie wszystkie serducha łamać <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Jerzu (pisze przez "rz" bo nie mam "z" z kropka <mrgreen> ) jaka fajna klucha <zakochana> <zakochana> <zakochana>