Żebyście zobaczyły jak u mnie na podwórku ptaki biją się o kocie futro
z codziennego sprzatania
To musi być produkt najwyższej jakości mimblo, nie rezygnuj <mrgreen>
Robimy sobie długi Długi Weekend, koty są nieco zdezorientowane...
Jako, że czasu mamy dla nich więcej, co wieczór urządzamy rzuty futrzaną grzechocząca piłeczką. Koty latają ode mnie do TŻta i odstawiają Matrix... Ozz z racji swoich prawie 5,5 kilo stosuje technikę wyskoku - ma wysoką skuteczność w łapaniu i blokowaniu piłki. Natomiast to co wyrabia Igor... Nie widziałam takich skoków nawet na youtube... 4,7 kilo kota skaczacego do połowy wysokości pokoju, robiącego salto w tył, a przy tym obrót wokół własnej osi, dzięki czemu zawsze jest przodem do osoby, która bedzie rzucać pilkę!!! Jestem w ciężkim szoku. Że umie skakać wysoko, to zawsze wiedziałam, ale że potrafi przy tym zrobić 2 inne manewry, wydać okrzyk bojowy i jeszcze wylądować na przysłowiowych 4rech łapach? To na pewno nie jest brytyjczyk. To syjam wychowany w gnieździe norwegów!!! <lol>
Wstyd sie przyznać, ale nie bardzo mam czym tego wariata nakręcić... Lustrzanka robi tylko zdjęcia, stara cyfrowa małpka z opcją video nie działa... Może uda się komórką, ale tylko gdy dam radę koty namówić na matrixowanie przy świetle dziennym. Trzymajcie kciuki <lol>
Sonia pisze:Mimbla to wcale nie taki głupi pomysł. Toż to futro bardzo dobrze grzeje. Skarpety albo rękawiczki na zimę byłyby super <mrgreen> Tylko nie wiem czy się z tego da wełnę zrobić
Da się ! To znaczy z psiego da się na pewno <lol> . Kiedyś oglądałam program o kobiecie, która miała cztery owczarki szkockie i goliła je raz, czy dwa razy w roku, a z runa robiła przędzę i normalnie swetry dziergała <lol> .
Niestety nie udało mi się po ciemku uchwycić akrobatycznych zdolności Igora. Koty zaczęły matriksować koło 1wszej w nocy i filmiki wyszły bardzo ciemne...
Za to dzisiaj ogólna melancholia i nieróbstwo. Ozor leży na miękkim fotelu komputerowym i pozuje na Prezesa. Igor napuszył się i stara się odpierać wizualnie pogloski o zeszczurzeniu. Wklejam, bo odpiera skutecznie <lol>