Budka/kojec porodowy dla kotki
- bartek-turek
Budka/kojec porodowy dla kotki
Witam
Moja kicia w marcu spodziewa się małych szkrabów. Na wystawie w maju w bielsku widziałem bardzo fajną budkę z otwieranym daszkiem która wydała mi się idealnym rozwiązaniem jako taka "budka porodowa". jednak kiedy przyszło co do czego to teraz nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć może wy wiecie gdzie mogę coś takiego dostać albo zaproponować mi wasze metody/miejscówki żeby przygotować jej takie legowisko na zbliżający się termin
z góry dzięki za wszelkie rady
Bartek i Doda
Moja kicia w marcu spodziewa się małych szkrabów. Na wystawie w maju w bielsku widziałem bardzo fajną budkę z otwieranym daszkiem która wydała mi się idealnym rozwiązaniem jako taka "budka porodowa". jednak kiedy przyszło co do czego to teraz nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć może wy wiecie gdzie mogę coś takiego dostać albo zaproponować mi wasze metody/miejscówki żeby przygotować jej takie legowisko na zbliżający się termin
z góry dzięki za wszelkie rady
Bartek i Doda
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Budka/kojec porodowy dla kotki
Bartku, proszę, przedstaw nam swoją hodowlę :-)
- bartek-turek
Witaj Mago
hodowlę idę w czwartek zarejestrować do klubu bo nie za bardzo miałem kiedy to zrobić także myślę że w następna niedzielę będę mógł coś napisać na ten temat:)
hodowlę idę w czwartek zarejestrować do klubu bo nie za bardzo miałem kiedy to zrobić także myślę że w następna niedzielę będę mógł coś napisać na ten temat:)
- bartek-turek
to jak nikt mi nie pomoże?:(
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
A nie może pomóc Ci hodowca?
Decydując się na poród i hodowlę wcześniej powinno być to przemyślane. A nie teraz gdy już niedługo kocięta pojawią się na świecie.
Dużo hodowców zamawia specjalne budki u stolarzy. Ale na to się czeka.
Ewentualnie wystarczyć może zwykły wysoki karton.
Decydując się na poród i hodowlę wcześniej powinno być to przemyślane. A nie teraz gdy już niedługo kocięta pojawią się na świecie.
Dużo hodowców zamawia specjalne budki u stolarzy. Ale na to się czeka.
Ewentualnie wystarczyć może zwykły wysoki karton.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- bartek-turek
moja hodowczyni mi pomaga, pokazała mi co i jak ona robiła. ale pytałem jak w pierwszym poscie czy nie widziweliście czegoś gotowego.
- bartek-turek
dzięki Julcik