Lucek, Leoś i Jadwinia
- Agnieszka7714
Re: Lucjan i Leontes
Gabciu jesteś pięknym koteczkiem, całuski w Twój kochany nosek. A Jadwisia <zakochana> no cóż nie będę oryginalna, Lucuś i Leoś rośnie Wam cudna siostrzyczka. <serce> Już nie mogę się doczekać Waszego pierwszego spotkania i tych bajecznych fotek.
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Zaglądam do chłopaków i podziwiam i domagam się zdjęć
Chłopaki cuda ,a i jeszcze kuleczka kudłata <zakochana> <zakochana> Więc chcę zdjęcia ....
- Joanna P.
Gabcia zdecydowanie wiedzie prym wśród Twoich pięknych kotków <serce>
- Hann
margita pisze:Hann .... przepiękną masz koteczkę ... przekaż jej ode mnie że bardzo mi się jej koci makijaż podoba ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bartolka pisze:Cudną masz Córeczkę <zakochana> A jaki ma uśmiech filuterny <serce> Pozdrowienia dla Gabci :-)
Agnes pisze:ale piękny makijaż <pokłon> i jak na prawdziwą kocią dame przystało- uśmiech taki figlarny :-)
Molly pisze:O jaka cudna dziewczynka i jak się pięknie uśmiecha , nawet wiem po kim taka ładna 8-)
Miss_Monroe pisze:Masz przesliczna córeczkę :-) ! Jako kotek wyglada uroczo <zakochana> ! Hann cała trojeczka Twoich maluchów jest cudowna <serce> <serce> <serce> !
Dziewczyny, no co ja mam powiedzieć... Jesteście KOCHANEasiunia0312 pisze:Śliczne masz kotki, a w szczególności tego trzeciego <mrgreen>
![]()
![]()
Oj, ja też, Agnieszko, ja też <mrgreen> Myślę co u Niej i odliczam dni do pierwszego upragnionego przytulenia... <serce>Agnieszka7714 pisze:Jadwisia <zakochana> no cóż nie będę oryginalna, Lucuś i Leoś rośnie Wam cudna siostrzyczka. <serce> Już nie mogę się doczekać Waszego pierwszego spotkania i tych bajecznych fotek.
W weekend wreszcie w Warszawie wyszło słońce, więc znowu pomęczyłam moich chłopaków <mrgreen> Leoś i piórka...
i Lucek i jego... 200 kg <lol>
- EwaL
Piękne są "zmarszczki" na czole Leosia <mrgreen> 200 kg Lucka to 200 kg do kochania i przytulania <lol> Widać po jego minie, że jest ponad to!
- bahi
Uwielbiam Twoich chłopaków <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Piękne ślicznoty <zakochana>
- Agnes
Cudne chłopaki... a te 200kg Lucka <lol> tyleee kota do kochania <serce> 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent