Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Lumi :)

Post autor: Sonia »

Pocieszne pysio miał Bobuś :-)
A Lumi piękna jest, jak prawdziwa królewna :kotek:
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Agnes :hug: U mnie córki miały po kilka chomików na raz.Świnki ani razu i styczności z tym zwierzątkiem nie miałam . Widzę i czytam ,że Bob był przesympatycznym zwierzątkiem.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Aga ... i mnie łzy w oczach stanęły ... ;-(
Bobek był cudny ... <serce>
masz rację ... każde zwierzątko się kocha ... u nas już 10 lat mieszka z nami Pan Szyszek (szynszyla) i wszyscy bardzo mocno go kochają ...
Nie chcę Ci mówić jak wyglądała nasza wizyta u weterynarza, jak odkryliśmy coś na jego brodzie ... zgrubienie ...
Trzy stare byki ... w kartoniku (bo małego transporterka nie mamy - nie było do tej pory takiej potrzeby) zaniosły malutkiego futrzaka ze łzami w oczach ... ale Pan Vet się z nas pośmiał ... jak się okazało - że Szyszunia się skaleczyła i futro tam się tak posklejało i zrobiło bardzo twarde ... że na guza wyglądało ...
Vet Szyszka ogolił i po kłopocie ...
ale ile strachu było ... <shock>
Tak więc bardzo Cię rozumiem i bardzo mi przykro że tak się to skończyło ... :hug:
przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak się ciesze, że jest takie miejsce, że jesteście Wy, tak pozytywnie zakręcone i rozumiejące wszystko. Tu nie trzeba się stresować, że ktoś sobie pomyśli ''no, ta to jest nienormalna'', tu każdy każdego rozumie i wielkie dzięki Wam za to! :roza:
Danusiu, jesteś wielka :kiss:
Margi, dobrze, że u Was wszystko się dobrze skończyło, że Szyszek napędził Wam tylko stracha :-) ale rozumiem Was doskonale :kiss:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Sliczny byl ten Mister Bob <zakochana>
Slodka mordka, rudzielec maly !
Gania sie na pewno za TM z forumowymi kotkami, ale tak tylko dla zabawy, bo za TM zadnej myszce, chomikowi ani swince nic sie zlego nie dzieje. ;-))

Lumi, cudny pyszczku <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Agnes pisze: a ja nic na to nie poradze, że każde zwierzątko kocham mocno i traktuje jak członka rodziny, jak przyjaciela...
Aga jak się kocha zwierzątka, to bez względu na to czy to jest myszka, świnka, kotek czy piesek traktuje się je jak członka rodziny i doskonale rozumiem Twoje uczucie po stracie ukochanego zwierzątka :hug: :hug: :hug:
kotku

Post autor: kotku »

Bobek był śliczną świnką i miał wielkie szczęście zamieszkać z Wami. :kwiatek: Teraz też na pewno o Was pamięta w świnkowym niebie.
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Lumiaczku, jesteś w następnym etapie konkursu :)
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

sławne się forum robi :D
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

a to miła niespodzianka z rana <tańczy> otwieram, patrze...a tam Eddy, Lumcia, Avari, Baxter, Bentley, Bahir Rodziców, Czesio... na razie tylko te mordki rozpoznałam :-) piękne zdjęcia. Konkurencja wielka :-) Dziewczyny, powodzenia <ok> aż nie wiem na kogo głos mam oddać <oops>
Zablokowany