Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: Barlog »

Leoś jest cudny <serce> , mam nadzieje że moje szczęście będzie podobny do kolegi jak dorośnie :-) .Podziwiam obu chłopaków ale pointy w sercu mi siedzą <zakochana> ...
Ola_Mi

Post autor: Ola_Mi »

Hann, proponuję, żebyś podczas tego pierwszego tygodnia Jadwini w domu ustawiła kamery i robiła relację na żywo <mrgreen>
Podejrzewam, że oglądalnością przebijesz Gangnam Style - ja w każdym razie nie mogę się doczekać relacji z doJadwinienia <mrgreen>
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Ale wieści! Musiałam cofnąć kilka stron... <mrgreen> Oba wspaniałe ale Lucek <serce> schrupałabym go ....mniam
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ola_Mi pisze:Hann, proponuję, żebyś podczas tego pierwszego tygodnia Jadwini w domu ustawiła kamery i robiła relację na żywo <mrgreen>
Podejrzewam, że oglądalnością przebijesz Gangnam Style - ja w każdym razie nie mogę się doczekać relacji z doJadwinienia <mrgreen>
<rotfl> Obiecuję informować na bieżąco. Niestety jestem paskudną pedantką i jak nie będzie światła nie będzie fot, jak będą koty kurzu na podłodze nie będzie filmu <lol> No ale dobra... Specjalnie dla Was odkurzę, ogarnę jakoś i nawet się nauczę wrzucać filmy na youtube'a <mrgreen>

Na razie krótkie wprowadzenie, czyli dlaczego Jadwinia <mrgreen>

"Gra Jadwini była strasznie skomplikowana i nie za dobrze ją zrozumiałem. Jadwinia dała każdemu z nas mnóstwo kart i wolno jej było zaglądać mi w karty i wymieniać swoje karty na moje. Potem było trochę tak jak przy grze w wojnę, tylko że bardziej zawile, bo na przykład zdarzało się, że trójką zabierała mi króla. Podobno trójka karo jest mocniejsza od króla trefl."

"Mikołajek" <mrgreen>
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Post autor: Coffifi »

Gratuluje dokocenia
Piekne masz futra :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Hann pisze:Na razie krótkie wprowadzenie, czyli dlaczego Jadwinia <mrgreen>

"Gra Jadwini była strasznie skomplikowana i nie za dobrze ją zrozumiałem. Jadwinia dała każdemu z nas mnóstwo kart i wolno jej było zaglądać mi w karty i wymieniać swoje karty na moje. Potem było trochę tak jak przy grze w wojnę, tylko że bardziej zawile, bo na przykład zdarzało się, że trójką zabierała mi króla. Podobno trójka karo jest mocniejsza od króla trefl."

"Mikołajek" <mrgreen>
To ja już sobie wyobrażam Hann, co się będzie działo jak Jadwinia do was przybędzie <lol> Chłopaków sobie w mig poustawia po swojemu <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Haniu, z Lucka to się prawdziwy model robi <shock> On ewidentnie zaczyna pozować do zdjęć <lol>
A Leoś, no jak malowany <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Indygo

Post autor: Indygo »

Wspaniałe futerka <zakochana> . Prawdziwe bryśki!
Awatar użytkownika
Asiencja

Post autor: Asiencja »

Ale wieści!
Razem z kudłatą Filą (Friggą z Brittaby) czekamy na zdjęcia w nowym domu <roll> Kolejny puchacz się pojawi, jupi <oops>
kotku

Post autor: kotku »

O rany. Ale zaspałam! Będzie trzeci kociszon w LucjanLoverkowie? <shock> Wow wow jakie cudne wieści! To wspaniale i gratuluję z całego serca <tańczy> Hurra hurra :radocha:
Zablokowany