Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Re: Effy i Tori :)

Post autor: Molly »

W imieniu Buki dziękuję serdecznie , buziaczki dla wszystkich cioć :kiss:
tymczasem W Efibukolandii....
1. Buka ma dziś dzień waryjota - postanowiła, że przytuli się do mnie - strasznie wystęskniona, bo rujka Effy ją rozstroiła i unikała kontaktów z nami, więc przylazła na pieszczoty, na kolanka, miziamy się miziamy, a Buka wpadła na super pomysł, że z tej miłości owinie się mi wokół szyji, a ja na łbie farbę mam położoną i tylko zdążyłam jak złapać jak zasadziła ogonem mi przez głowę i przeciągnęła mi przez środek twarzy farbą 8-) Oczywiście pal sześć gębę jak u Indian - poleciałam myć ogon Buki, żeby nie wylizała farby ... w łazience awantura, ale ogon wymyty....
2. Effy wygląda na zmęczoną, od już prawie 3 godzin śpi, wybudza się na chwilkę, mruknie, a potem znowu zasypia.... nie głaszczę jej, nie chcę jej drażnić. Zobaczymy jaka noc będzie. Może przyjdzie się nam w końcu wyspać...
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Molly pisze:...a Buka wpadła na super pomysł, że z tej miłości owinie się mi wokół szyji, a ja na łbie farbę mam położoną i tylko zdążyłam jak złapać jak zasadziła ogonem mi przez głowę i przeciągnęła mi przez środek twarzy farbą 8-) Oczywiście pal sześć gębę jak u Indian - poleciałam myć ogon Buki, żeby nie wylizała farby ... w łazience awantura, ale ogon wymyty....
<lol>

Kochana Effy <serce> Niech sobie śpi maluszka :kotek: Oby ta nocka była dla Was lżejsza <ok>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Najlepszego z okazji pół roczku dla koteczki :tort:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

jejkuuu co do Was zaglądam i czytam, to normalnie jakbym jakąś książke akcji w rękach miała <lol> u Buki zadziałała kobieca intuicja, panna wie, że o urode trzeba dbać <mrgreen>
Effy życze spokojnego snu :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale masz wesoło z tymi swoimi koteczkami. No nie możesz się nudzić nic a nic <lol>
Dla Buki wszystkiego najlepszego z okazji połowinek, niech zdrowo dalej rośnie i nie doprowadza Cię do zawału <serce> To Ci agentka z czarnulki, wychodzi ten diabełek spod skórki wychodzi <lol>
U mnie też jak się wchodzi to jest wielkie zainteresowanie, co też tam jest za drzwiami i szyje wyciągają, jak żyrafy, a nawet przednie łapki udało się za próg wystawić, ale żeby tak jak strzała na żywioł polecieć to nigdy jeszcze się nie zdarzyło (i mam nadzieję, że się nie zdarzy) <mrgreen>
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

<rotfl> <rotfl> No nieee,ale Buka jest kochana.Może też chciała się ufarbować?
Awatar użytkownika
CatWomen

Post autor: CatWomen »

Świetna kicia :-)
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Buka na pewno chciała zmienić kolor futra <lol> Ma kota charakterek ;-))
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Nie wiem jak ona siebie widziała w kolorze mroźnej czekolady, albo kawy... <lol>
Trzecia noc bezsenna, jesteśmy wyczerpani fizycznie, ja już w trakcie pracy, głowa pęka, a Effy poszła spać, bo się zmęczyła w nocy...
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

:hug:
jeszcze troszeczkę .... już będzie tylko lepiej ....
Zablokowany