No i bez zdjęć się nie obejdzie
A'Laila i Bastia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: A'Laila niebieska dziewczynka :)
Super, że w końcu masz to swoje maleństwo w domku. Prognozy obiecujące
- Agnes
bardzo się ciesze, że jesteście już razem :-) zdjęcia obowiązkowo! <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Super, że jesteście już razem :-) Jak koteńka rozgości się na dobre, wtedy zdjęcia obowiązkowo <lol>
-
izabela
<tańczy> <tańczy> <tańczy>

a tak na poważnie, to już Was zaakceptowała i zaufała; teraz tylko nie zmarnujcie tego ciągnąc ją na siłę na kolanka czy biorąc na ręce; za 2-3 dni osiądzie na włościach <mrgreen> a ! i nie zapomnijcie codziennie przez 10 min pobawić się z nią laserkiem czy wędeczką, dzięki temu rozładuje energię, której gromadzenie tylko by frustrowało ją;

a tak na poważnie, to już Was zaakceptowała i zaufała; teraz tylko nie zmarnujcie tego ciągnąc ją na siłę na kolanka czy biorąc na ręce; za 2-3 dni osiądzie na włościach <mrgreen> a ! i nie zapomnijcie codziennie przez 10 min pobawić się z nią laserkiem czy wędeczką, dzięki temu rozładuje energię, której gromadzenie tylko by frustrowało ją;
- Madziowa
Słuchajcie to niesamowite ! Wczoraj po południu sama do nas wyszła, i zaczeła się bawić wędeczką z dziećmi, kładła się na podłodze dając brzuszek i bródkę do miaziania. Potem leżała na kanapie albo między zabawkami, jak dziewczynki sie bawiły. Wieczorem czytała z nami bajki na dobranoc, a jak ja się położyłam to zaraz mrucząca leżała mi na brzuchu i doznałam pierwszego w moim zyciu udeptywania
! koło 3 w nocy znowu mrucząca przyszła i łaskotała nas wąsami po policzkach. Zdjęcia dzisiaj wieczorem
Szału nie ma bo aparat mam raczej "głupkowaty", porządny dopiero w planach 
- ania1978
Póżno bo pózno, ale też witam niebieską dziewczynkę na forum <zakochana> teraz to będzie już tylko lepiej <ok> czekam na zdjęcia kici :-)
- Molly
Foteczki kochani, foteczki. Ciociom nie wystarczą - cudne, bo cudne - ale jedynie opowieści :-)
- Madziowa
No to próbujemy ze zdjęciami
pierwsze nieśmiałe

Wiem, trochę nuda
ta sama pozycja, ale tylko tak mogłam ją złapać. W weekend postaram się pstryknąć w lepszym świetle.
Dzisiaj biedulka przeżyła straszny stres. Wpadła w szparę między biurkiem a ścianą, pół dnia tam spędziła. Moja mama ją znalazła. Znowu schowała się pod kanapę. Ale teraz już ogląda bajki z dziewczynkami i pomrukuje słodko. Chyba nie lubi być fotografowana bo ucieka
pierwsze nieśmiałe

Wiem, trochę nuda
Dzisiaj biedulka przeżyła straszny stres. Wpadła w szparę między biurkiem a ścianą, pół dnia tam spędziła. Moja mama ją znalazła. Znowu schowała się pod kanapę. Ale teraz już ogląda bajki z dziewczynkami i pomrukuje słodko. Chyba nie lubi być fotografowana bo ucieka
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Żadna nuda :-) Mała jest piękna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczna dziewczynka <zakochana> Bidulka, pół dnia za biurkiem, słoneczko maleńkie