Bajeczka i Julian
-
kotku
Re: Bajeczka i Julian
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
<zakochana> <zakochana>
Cudne!!!!
<zakochana> <zakochana>
Cudne!!!!
- aneby
Przyłóżkowy "niezbędnik": lampka nocna, radiobudzik i ... kot <lol>

-
kotku
Jak sama nazwa wskazuje, niezbędnik jest niezbędny <mrgreen>
Ale gdybym widziała nad ranem takiego pięknego kota obok budzika, to na pewno zaspałabym do pracy
Ale gdybym widziała nad ranem takiego pięknego kota obok budzika, to na pewno zaspałabym do pracy
- Agnes
dokładniekotku pisze:Jak sama nazwa wskazuje, niezbędnik jest niezbędny <mrgreen>
cała szafeczka zastawiona, już nawet kubek z herbatą się nie zmieści
- margita
- Agilisowy Rezydent
pilnuje czy aby budzik zadzwoni .... <lol>
piękny widok ... <zakochana>
piękny widok ... <zakochana>
- Arla
Ciekawe zestawienie <mrgreen> .Na moim wątku wstawiłam fotkę podobnej treści <lol>aneby pisze:Przyłóżkowy "niezbędnik": lampka nocna, radiobudzik i ... kot <lol>
- aneby
A widząc nad głową żółte ślepia, po przebudzeniu w środku nocy, można się przestraszyć <mrgreen>kotku pisze:
Bajeczka ostatnio sobie przypomniała, jak to jest bawić się jak mały kociak
Mogłabym się jej przyglądać godzinami <zakochana>
-
kotku
Heheh, jak Bajka się fajnie bawi <lol> Skoczna jak pasikonik
<zakochana>
A wracając do tematu kotów w łóżku o różnych porach i ślepiach hehe... mnie najbardziej przestraszył 6 kilowy Tosiek, który po kilku miesiącach obrazy majestatu w końcu postanowił się do mnie nad ranem poprzytulać i położył się całym swoim cielskiem na moją klatę... myślałam na początku zanim się dobudziłam, że właśnie mam zawał bo czuję ogromny ciężar w okolicy serca i nie mogę normalnie oddychać <lol>
A wracając do tematu kotów w łóżku o różnych porach i ślepiach hehe... mnie najbardziej przestraszył 6 kilowy Tosiek, który po kilku miesiącach obrazy majestatu w końcu postanowił się do mnie nad ranem poprzytulać i położył się całym swoim cielskiem na moją klatę... myślałam na początku zanim się dobudziłam, że właśnie mam zawał bo czuję ogromny ciężar w okolicy serca i nie mogę normalnie oddychać <lol>
- Agnes
jak to fajnie popatrzeć na takie wygibasy <zakochana> a jeszcze fajniej jak to dorosły kot nagle zapomina o tej swojej dorosłości widząc jakiś ciekawy obiekt i zaczyna usukteczniać harce kociaka <mrgreen> 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale fajna żabka <mrgreen>