Loluś śliczny, piękny pan miś będzie
Lolek
- Agnes
Re: Lolek
no to bardzo ładna waga :-) na razie niech chłopak je na zdrowie, będzie dużym misiem :-) kocury zazwyczaj są ciężkie :-) Dla przykładu moja Lumi mając 13 m-cy waży 5.900, a Bahir moich rodziców, taka sama waga, a ma 9 m-cy :-)
będziesz miała niedźwiadka <zakochana>
będziesz miała niedźwiadka <zakochana>
- EwaL
Koty chyba wiedzą, że dzisiaj są Walentynki. <serce> Mój kawaler w prezencie (poza poranną, ciepłą kupą w kuwecie) podarował mi małą, różową myszkę, którą nad ranem położył przy kapciach (przy łóżku w sypialni). Odrzucam interpretację, że przytargał to w celu zabawy. Ofiarował mi to, co jest dla niego cenne - a jest cenne, bo to ostania myszka, której nie zgubił.Dwie poprzednie zaginęły bezpowrotnie (według wszelkich poszlak albo handluje nimi, albo w parkiecie jest ruchoma klepka i tam je upycha).
Też Cię kocham Kotku <zakochana>
Też Cię kocham Kotku <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki kochany <serce> <serce> <serce>
A wracając jeszcze do wagi i jedzenia. Podobno do roku czasu kotek ma jeść ile potrzebuje, bez ograniczeń. Dodam jeszcze tylko na pocieszenie, że moje 7,5 miesięczne czekoladowe szczęście waży 5,100 <mrgreen>
A wracając jeszcze do wagi i jedzenia. Podobno do roku czasu kotek ma jeść ile potrzebuje, bez ograniczeń. Dodam jeszcze tylko na pocieszenie, że moje 7,5 miesięczne czekoladowe szczęście waży 5,100 <mrgreen>