Legowisko
- zuzuzanta
Re: Legowisko
U nas też legowisko wędrowało już po całym domu, a Tiffcok nadal obojętna na jego urok. Jednak ja się nie zniechęcam i nie chowam go, a może się Tiffce pewnego dnia odmieni.
- yamaha
- Genius Loci
Karolko, koniecznie nam pokaz, jak przyjdzie. 
- Fili_B
u nas na takiej kociej podusi...siedzę ja jak oglądam tv <diabeł> <lol>
bo mam taki zwyczaj, że z podłogi lepiej mi się jakoś widzi, i taka podusia super wygodna jest do tego
bo mam taki zwyczaj, że z podłogi lepiej mi się jakoś widzi, i taka podusia super wygodna jest do tego
- Karola
Legowisko przyszło
tylko jak to w robocie rozpakowywać!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj dotarła do nas zamówiona jakiś czas temu rozeta od Rufiego montowana do ściany . Przyznam szczerze, troszkę jestem zawiedziona. Nie jest wykonana z taką starannością jak drapaki. Wkleję zdjęcia, abyście mogły same ocenić. Może komuś się przyda.

Tak wygląda z bliska łączenie materiału. Widać zszywki, nierówno naciapany silikon albo coś w tym rodzaju(nie znam się)

Tak wygląda z bliska łączenie materiału. Widać zszywki, nierówno naciapany silikon albo coś w tym rodzaju(nie znam się)

- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
To łączenie jest z tyłu nie widać go z żadnej ze stron?
Może po prostu nie dało sie inaczej, bo tak na tym pierwszysm zdjęciu to wygląda calkiem fajnie
Może po prostu nie dało sie inaczej, bo tak na tym pierwszysm zdjęciu to wygląda calkiem fajnie
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tak, jest z tyłu. Widać to jak się patrzy do rozety, z zewnątrz nie. Możliwe, że inaczej się nie dało, ale tak czy inaczej razi ten "szew".
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Faktycznie, wygląda to brzydko
Jakos nie przypominam sobie, żebym widziała na wystawie, oglądając drapaki Rufiego, takie "wykończenie". Becia, nie wiem jak podchodzisz do sprawy, ale namawiałabym Cię do reklamacji towaru. Rufi zawsze słynął z porządnego, estetycznego wykonania drapaków. Nie wiem o co chodzi. Może takie czasy, że Rufi traci na jakości
Jakos nie przypominam sobie, żebym widziała na wystawie, oglądając drapaki Rufiego, takie "wykończenie". Becia, nie wiem jak podchodzisz do sprawy, ale namawiałabym Cię do reklamacji towaru. Rufi zawsze słynął z porządnego, estetycznego wykonania drapaków. Nie wiem o co chodzi. Może takie czasy, że Rufi traci na jakości
- Fili_B
mi tez się to nie podoba <shock>
i nie chciałabym żeby mój kot to obgyzał czy wylizywał...
skoro rozetę w drapaku się da to taka też powinna być ok <roll>
i nie chciałabym żeby mój kot to obgyzał czy wylizywał...
skoro rozetę w drapaku się da to taka też powinna być ok <roll>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Moim zdaniem, to jest puszczona w świat niedoróbka. Może faktycznie pracownicy się pochorowali, i rozetę robił ktoś pierwszy raz, ale kupującego to nie musi obchodzić. Nawet nie powinno