Legowisko
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Legowisko
Yamaha, ja myślę, że o jakość drapaka to raczej nie musisz się bać. Ja z mojego jestem bardzo zadowolona ( o jakość mi chodzi, bo kolor to mogłam wybrać jednak inny).
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Yamaha dywanowe czy sztruksowe obicia nie mają takich silikonowych wykończeń, więc spokojnie możesz się nie obawiać. Takie wykończenie jest stosowane tylko przy takich sizalowych materiałach.
- yamaha
- Genius Loci
Uffff...
Ja chce dywan naturalny, co masz/polecasz, Beciu ?
Ja chce dywan naturalny, co masz/polecasz, Beciu ?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja, jak bym kupowała drapak to nie brałabym takich całkiem jasnych kolorów.
Ten co mam od Hakana to już jest brudnawy, ale jest bardzo jasny, taki kremowy.
Ja bym coś ciemniejszego wolała jednak.
Ten co mam od Hakana to już jest brudnawy, ale jest bardzo jasny, taki kremowy.
Ja bym coś ciemniejszego wolała jednak.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja mam sztruks. Niestety bardzo jasny. Gdybym teraz miała znowu zamawiać to wzięłabym brązowy. Jasny się bardzo brudzi i nie wygląda to fajnie. A gdybym miała wybierać między sztruksem a dywanem to przyznam szczerze miałabym problem. Wolałabym na żywo zobaczyć i to i to. Wiem, nie zawsze się da <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
No nie da sie, mowy nie ma.
Ale juz gdzies kiedys poruszalam temat "sztruks czy dywan" i odpowiedz uzytkowniczek byla bardzo jednoznaczna : DYWAN.
A niestety, w dywanie wybor koloru jest bardzo ograniczony....
Ale juz gdzies kiedys poruszalam temat "sztruks czy dywan" i odpowiedz uzytkowniczek byla bardzo jednoznaczna : DYWAN.
A niestety, w dywanie wybor koloru jest bardzo ograniczony....
- ania1978
Beciu zgadzam się z Tobą :-) ja też mam ten najjaśniejszy sztruks i może ładnie drapak się prezentuje ale rozeta w pierwszej kolejności nadaje się do czyszczenia <strach> niby kot chodzi jedynie w domu i po czystych podłogach ale brzegi rozety są już szare. Dobrze ,że samą podłogę wyłożyłam materiałem bo też by była szara <zły> reasumując teraz chyba bym wybrała ciemny sztruks.
- ania1978
Yamaho wydaje mi się, że w przypadku Missy lepszy jest ciemny sztruks niż jasny dywan. Ona wychodzi na dwór więc wyobraż sobie że wpada z dworu prosto na drapak z mokrymi albo zakurzonymi łaputami <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Yamaszka ja mam drapak w dywanie naturalnym i jestem bardzo zadowolona. Drapak mam od ponad półtora roku. Użytkują go bardzo intensywnie dwa koty i w ogóle nie jest brudny. Odkurzam go raz na tydzień z włosów i to wszystko. Ja bym się obawiała ciemnych kolorów, na których bardziej byłoby widać sierść.
Mam wrażenie, że jasny sztruks (taki jak ma Sonia) i jasny dywan to dwie zupełnie inne bajki.
Mam wrażenie, że jasny sztruks (taki jak ma Sonia) i jasny dywan to dwie zupełnie inne bajki.
- ania1978
no to teraz Yamaha ma o czym myśleć <mrgreen>