No ja nie wiem, Zuza, czy jest się z czego cieszyć <lol> Kolejna osoba się dzisiaj w głowę popukała, wogóle się z tym nie kryjąc, kiedy na pytanie "gdzie wyjeżdżacie na urlop" usłyszała że biorę urlop "tylko" po to, żeby przez calutki tydzień zachwycać się moim 3 już kotem <mrgreen> Najwyraźniej zostałam ostatecznie zakwalifikowana do grona nieuleczalnie chorych umysłowo, w najlepszym przypadku za osobę cierpiącą na jakieś dziwne zboczeniekotku pisze:O rany. Ale zaspałam! Będzie trzeci kociszon w LucjanLoverkowie? <shock> Wow wow jakie cudne wieści! To wspaniale i gratuluję z całego serca <tańczy> Hurra hurra
Będę focić i foty naszych cudnych rudych dziewczyn porównywać, a nawet Jadwinię na takim samym fotelu, bo jak wiesz i fotel mam taki sam <lol> uchwycić, żeby mieć porównanie pełne <mrgreen> Dziękuję Ci za piękne zdjęcia Fili, które umieszczałaś w swoim wątku, bo to właśnie one przekonały mojego męża, że TAKĄ kotkę po prostu trzeba mieć <pokłon>Asiencja pisze:Ale wieści!
Razem z kudłatą Filą (Friggą z Brittaby) czekamy na zdjęcia w nowym domu <roll> Kolejny puchacz się pojawi, jupi <oops>
No ja wiem, Aguś, fajne te moje chłopaki <zakochana> Widoku ich dwóch z Jadwinią to ja się już po prostu okropnie nie mogę doczekać <mrgreen>AgnieszkaP pisze:Haniu, z Lucka to się prawdziwy model robi <shock> On ewidentnie zaczyna pozować do zdjęć <lol>
A Leoś, no jak malowany <serce> <serce> <serce>