Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Re: Lumi :)

Post autor: Joanna P. »

Ależ tu jest ciepło i przytulnie :-)
Prosiaczek kochany był bardzo <serce> zdecydowanie za krótko żyją nasi milusińscy ...

A Lumi jak to Lumi - od razu mi się śmieje buzia do monitora jak na nią patrzę <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

pięknie dziękujemy :kiss:

pstt pstt! Cioteczki, to ja, Lumi <mrgreen>
spiesze Wam donieść, że dziś podsłuchałam, jak duża mówiła do dużego, że równy rok temu, poszukując informacji nt. kotów brytyjskich, znalazła CIOTECZKOWE forum <mrgreen> mówiła, że zarejestrowała się, myśląc, że czasem trzeba będzie się o coś zapytać, czegoś dowiedzieć...a teraz nie ma dnia, żeby do Was nie zaglądała. Duży mówi, że to się nazywa UZALEŻNIENIE <lol> tak sobie myśle, że w imieniu dużej, bo przecież duża, jest tu dzięki MNIE <mrgreen> moge Wam powiedzieć DZIĘKUJE :-) Dziękuje Pani Dorocie, za stworzenie tak pozytywnego miejsca i dziękuje Wam, za to, że jesteście :kiss:

Mamy dużooo zdjęć, oczywiście ze mną w roli głównej <mrgreen> bo ja jestem oczkiem w głowie mojej Dużej <serce>

więc tu Kochane Cioteczki, sobie smacznie spałam...aż tu nagle zza krzaków (krzesła) wyleciało ptaszysko (wędka bird) i się obudziłam i nie wiedziałam o co chodzi <roll>
Obrazek

występ próbny- X-FACTOR, od Arii do Black Metalu ;)
Obrazek

w pochmurne dni, jestem rozważna :)
Obrazek

a w słoneczne romantyczna :-)
Obrazek

a tu, to ja nie wiem, jakaś druga kota się przypałętała ;-)) wyglądała jak ja, robiła wszystko jak ja a później się jej znikło <mrgreen> duża się śmiała, że to nieplanowane dokocenie było <lol>
Obrazek

to ja już zmykam i głos oddaje dużej, bo coś mamrota, że do pracy się spóźni ;-)) paaaaa cioteczki!

No tak, to już wszystko wiecie ;-)) Ciesze się, że znalazłam to miejsce i że moge być tu z Wami :-) Wasze zdrowie! :winko: :winko: :winko:
pozdrawiamy ciepło!
Agnieszka, Lumi i podczytujący z ukrycia Tż- Szymon :-)
ps: jutro jedziemy oglądać kotki na wystawie <tańczy>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Lumisiu, jestes PRZECUDNA <zakochana>
Rozmarzona, rozziewana, rozwalona na dywanie, rozwazna i wszystkie inne czynnosci na "r" po prostu sa dla Ciebie stworzone, kotku <serce>
:kotek:

P.S. Ciocia Yamaha tez ma zielone rzeczy w swoim salonie, mozesz przyjezdzac na ferie, bedziesz sie czula jak u siebie w domu <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Śliczna z niej koteczka <zakochana>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

przepiękne zdjęcia Lumiaczka ... najbardziej uwielbiam te w słoneczku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale jak się jest tak piękną koteczką to w każdych warunkach pogodowych wygląda się pięknie ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
dokocenie choć na krótko było idealne ... <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Lumiaczku kochany, jesteś śliczna na każdym, każdym zdjęciu :-) :kiss: w ten śliczny nosek :kiss:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Już prawie 100 stronka :winko:
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Stówka zaraz pęknie :party:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Lumi, jaka Ty jesteś cudna <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Przepięknie opowiadasz :)
A zdjęcia - marzenie. <serce>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Piękne zdjęcia z piękną modelką <zakochana>
:party: za stówkę :party:
Zablokowany