To chętnie je sobie wezmę <mrgreen>Dorszka pisze:Takie właśnie, NIESTETY <diabeł> , jest...ida sierpniowa pisze:Strasznie miękko i jedwabiście to futerko się prezentuje na zdjęciu.
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- ida sierpniowa
Re: Wątek dla "Starych"
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie Dorotko, wdzięk to byłoby stanowczo za mało, jeszcze dużo musisz się nauczyć, jak patrzeć na kociaka <lol> . Na pewno nie pucola się szuka, w każdym razie ja nieDorota pisze:Perełka zupełnie inna jest..... w tym przypadku jej wdzięk zaważył <serce>
Ale lubię Was postraszyć <diabeł> .
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
widze, ze sie towarzystwo dostosowalo do Twoich komentarzy o wlasnych kotach <lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
z mojego patrzenia na kociaka to tylko pożartować można i uśmiać się, przecież Wiesz ..... <lol> ale to może być myśl przewodnia na kolejnej inspekcji w Kamieniu <oops>Dorszka pisze: Nie Dorotko, wdzięk to byłoby stanowczo za mało, jeszcze dużo musisz się nauczyć, jak patrzeć na kociaka <lol> .
Ale lubię Was postraszyć <diabeł> .
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
Zając Poziomka <lol>
A Ori kudłata bułeczka :->
A Ori kudłata bułeczka :->
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
<lol>kinus pisze:widze, ze sie towarzystwo dostosowalo do Twoich komentarzy o wlasnych kotach <lol>
I dobrze, poza tym, jak wiesz, u mnie już tradycja z zatrzymywaniem najbrzydszych kociąt z miotu. Bohdan do dziś przeżywa <lol>
Przywiozę do Kościana <zakochana>
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
wiem wiem ;)
-
Darek
- Hodowca
- Kontakt:
U Perełki uszy na pewno trochę się zsuną na boki. Pewnie nie tak nisko jak byś chciała Dorszko, ale nie będzie źle. Nie są zbyt duże, więc chyba jest szansa na kocią zamiast zajęczej głowę w przyszłości.
Ori ma piękne oczy <zakochana> i może jednak nie będzie ich za bardzo mrużyć. Futerko ma niestety jak mój Hot Chocolate, ale, choć nigdy nie będzie bardzo twarde, to jednak z czasem powinno stać się krótsze i mniej kuszące do miziania dla oglądających.
Obie dziewczynki mają na szczęście wiele doskonałych cech i piękne rodowody, więc dla dobra przyszłych pokoleń można przymknąć oko na tych kilka niedociągnięć. Nie mogę się doczekać aż je zobaczę "na żywo".
Ori ma piękne oczy <zakochana> i może jednak nie będzie ich za bardzo mrużyć. Futerko ma niestety jak mój Hot Chocolate, ale, choć nigdy nie będzie bardzo twarde, to jednak z czasem powinno stać się krótsze i mniej kuszące do miziania dla oglądających.
Obie dziewczynki mają na szczęście wiele doskonałych cech i piękne rodowody, więc dla dobra przyszłych pokoleń można przymknąć oko na tych kilka niedociągnięć. Nie mogę się doczekać aż je zobaczę "na żywo".
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Prześliczne kociaki i tak jak Darek napisał ( a jego kotki też bardzo mi sie podobają
)
na wszystko przyjdzie pora i jeszcze Wam wszystkim pokażą dziewczynki jakie będą rewelacyjnie piękne <serce> <serce>
Zajączek <lol> <zakochana> ale jakie futerko i te łateczki <serce>
Ori oczki i kolor foterka
<serce>
e tam pięknoty
na wszystko przyjdzie pora i jeszcze Wam wszystkim pokażą dziewczynki jakie będą rewelacyjnie piękne <serce> <serce>
Zajączek <lol> <zakochana> ale jakie futerko i te łateczki <serce>
Ori oczki i kolor foterka
e tam pięknoty
- yamaha
- Genius Loci
Zajczek zajaczkiem, ale biel jej futerka az kluje w oczy <zakochana>
Nic, tylko miziac miedzy przednimi lapkami
Nic, tylko miziac miedzy przednimi lapkami