Lubo
- evix25
Re: Lubo
Od wtorku jesteśmy posiadaczami białego drapaka Lui. Ja jestem zachwycona - bo dizajnerski, estetyczny, oryginalny... Lubo niekoniecznie podziela moje zdanie. Kilka razy zdarzyło mu się wypróbować nowy drapa, jednak bez większego zainteresowania. Mam nadzieję, że to kwestia czasu (podobnie było z szelszczącym tunelem).
Jedna z tych nielicznych chwil, kiedy Lubo pomyślał: "Skoro tak bardzo prosisz, niech Ci będzie, wskoczę na drapak, a Ty zrób zdjęcie"

Jedna z tych nielicznych chwil, kiedy Lubo pomyślał: "Skoro tak bardzo prosisz, niech Ci będzie, wskoczę na drapak, a Ty zrób zdjęcie"

- Joanna P.
Re: Lubo
Ewuś, ale z pycholka duma bije, że ma taki fajny sprzęt :-) Podrap za uszkiem od nas Lubusia <serce>
Moje miśki na razie też gardzą nowym nabytkiem, bo póki co w salonie mają do dyspozycji zupełnie niediznajnerki karton, w którym szaleją od kilku dni, a ja nie mam serca go jeszcze wyrzucić
Moje miśki na razie też gardzą nowym nabytkiem, bo póki co w salonie mają do dyspozycji zupełnie niediznajnerki karton, w którym szaleją od kilku dni, a ja nie mam serca go jeszcze wyrzucić