Ozzy i Iggy
-
kotku
Re: Ozzy i Iggy
<lol> <lol> <lol> <lol>
Mam ochotę całować ten brzuchol przez ekran. Nie jest ze mną dobrze, co nie? <serce>
Mam ochotę całować ten brzuchol przez ekran. Nie jest ze mną dobrze, co nie? <serce>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Boże... <lol> <lol> <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Też mi się podoba to " coś", nawet bardzo <zakochana>
- mimbla
- Kontakt:
Na FB przeczytałam, że jest dużo lepiej, gdy pokazuję na zdjęciach same głowy chłopaków <rotfl>Mago pisze:Boże... <lol> <lol> <lol>
- bahi
Takie cudo to i w mojej wannie mogłoby zalegać <zakochana>
Dla mnie jest piękny <serce> cały, caluśki <serce>
Dla mnie jest piękny <serce> cały, caluśki <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Marta Tobie to się powodzi, tyle czekolady masz, że już po szafkach nie mieścisz tylko w wannie trzymasz <lol>
Brzuchol widzę kropka w kropkę, jak u mnie, tylko u mnie śmietankowy <mrgreen>
Brzuchol widzę kropka w kropkę, jak u mnie, tylko u mnie śmietankowy <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Rany <shock>
Rozne mrowki juz u ludzi w mieszkaniach widzialam. Nawet i w wannie czasami.
Ale TAKIEJ mrowy pod waniennym kranem to jeszcze nigdzie nie splukalam <lol> <zakochana>
Ale TAKIEJ mrowy pod waniennym kranem to jeszcze nigdzie nie splukalam <lol> <zakochana>
- Aga12
Ale sweetaśne "coś" masz w wannie!
<lol>
W ogóle chłopaki oba dwa fajowe!!
Przy okazji trzymam kciuki,za nowy "laptok",żeby okazał się taki o jakim marzyłaś a przede wszystkim bezawaryjny.
W ogóle chłopaki oba dwa fajowe!!
Przy okazji trzymam kciuki,za nowy "laptok",żeby okazał się taki o jakim marzyłaś a przede wszystkim bezawaryjny.
- mimbla
- Kontakt:
Katowicka Faraonka Popromienna <lol>yamaha pisze:Rany <shock>
Mam fuksa, kupiłam przedostatni egzemplarz tego laptopa dostępny w Polsce, hahahahaha. W dodatku dzisiaj był jeszcze tańszy.
- mimbla
- Kontakt:
Jest komputer! Działa! Jest cudownie!
Zdążyłam w tym miesiącu wysłać zdjęcie na konkurs na Rasowca Roku, jak uda sie zakwalifikować to bedę Was prosic o głosy, chciałabym całą nagrodę przekazać wolontariuszom Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego, zaraz będzie wysyp kociąt, jedzenie i kuweta się przydadzą. A ja na razie dotuję sterylizacje, więc finansowo nie dam rady im w tym miesiącu już pomóc. Trzymajcie kciuki za kwalifikacje, mam nadzieję, że Igor ujmie jury swoim przyczajeniem...
Tymczasem Iggy lampi się w obiektyw, to jest taki lanser... Jemu nie trzeba machać piórkami...

Zdążyłam w tym miesiącu wysłać zdjęcie na konkurs na Rasowca Roku, jak uda sie zakwalifikować to bedę Was prosic o głosy, chciałabym całą nagrodę przekazać wolontariuszom Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego, zaraz będzie wysyp kociąt, jedzenie i kuweta się przydadzą. A ja na razie dotuję sterylizacje, więc finansowo nie dam rady im w tym miesiącu już pomóc. Trzymajcie kciuki za kwalifikacje, mam nadzieję, że Igor ujmie jury swoim przyczajeniem...
Tymczasem Iggy lampi się w obiektyw, to jest taki lanser... Jemu nie trzeba machać piórkami...