Kicia, Mimi i Mikołaj

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Kicia i Mikołaj

Post autor: Becia »

Fajnie, że wszystko zaczyna się układać :-)
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Pewnie ,że dam znać jak wrócę.Ale ,ale Molly , czy Ty czasem nie wyjeżdżasz w tą niedzielę?
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

wyjeżdżam, ale nie będę odcięta od świata, nie umiem powiedzieć jak będzie z czasem na niuchanie po forum, ale lapka biorę, a net będzie na bank :)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Arla pisze: Fotka pod tytułem -"Pomalujesz mi pazurki ?"
świetnie uchywone i bardzo trafny opis <mrgreen> to jaki był ten kolor? <lol>
Awatar użytkownika
Arla

Ojć ,uciekła mi Molly w świat i nie zdążyłam jej odpisać,że będzie zaglądać na forum i do mnie też :brzydal: Agnes , wydaję mi się ,że Kicia preferuje lakier koloru przemrożonej wołowinki <lol>
Nic mi się dzisiaj nie chce po wczorajszych harcach ostatkowych.Moje koty zaczęły się obwąchiwać.Tzn Kicia zaczęła jako pierwsza.Koty powąchały sobie nawzajem pyszczki ,a następnie Mikołaj odwrócił się do niej tyłem i Kicia .... <shock> ..powąchała Mikołaja pupsko..hm...No to wpisałam w google -wzajemne obwąchiwanie się kotów" wyskoczył mi blog prowadzony przez mężczyznę - kociarza.Tak się wczytałam,że przeczytałam wszystkie jego wpisy na blogu. http://baldricksclaw.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Molly

jestem, jestem....
na bloga kuknę, jak znajdę chwilę, dziś już padam, jeszcze kilka wątków i idę spać :-)
Awatar użytkownika
Arla

Molly pisze:jestem, jestem....
:-)
<ok> <ok>
Awatar użytkownika
Molly

A co u twoich kociastych, mało piszesz , napisz na,m coś plisss <mrgreen>
Awatar użytkownika
Arla

Mało piszę to fakt, mam chyba chwilowe zahamowanie tffurczego pisania :mimbla:
Wiele się nie zmieniło w relacjach kocich.Nadal się obwąchują,schodzą sobie z drogi.
Aa,zmieniłam weta , za przyczyną wcześniej opisanego problemu z trzecią powieką.Poprzedni wet twierdził,że to początek jakiejś infekcji w organizmie.Nie dawało mi to spokoju i przeszłam się z Kicią na konsultację do innego weta,a ten stwierdził mechaniczne uszkodzenie tejże powieki.
Jej była właścicielka potwierdziła fakt uszkodzenia trzeciej powieki.Kiedy Kicia miała 3 miesiące jedna z kotek dotkliwie ją poturbowała i ucierpiało ucho ,które ma przecięte znacznie i ucierpiała też trzecia powieka,która została przerwana.Nie rozumiem postępowania poprzedniego weta dlaczego starał się mi wmówić,że będziemy tą nieszczęsną powiekę leczyć ?

Kicia została zaczepiona ,były w związku z tym faktem małe zawirowania .Chyba panna chciała mi pokazać jak bardzo ją skrzywdziła wizyta u weta i do tego było kłucie i zainscenizowała scenkę omdlenia.Rano już było wszystko ok,Kicia zapomniała o co się obrażała.
Awatar użytkownika
Molly

no jakoś tak widzę, że oszczędnie jest , a nie powinno, nie powinno :hammer:

Powolutku, są małe postępy, to dorosłe koty, wymagają czasu, jednak najważniejsze, że sytuacja się ustabilizowała, a co z tymi miseczkami w końcu? jeśli pisałaś to wybacz, a jak nie to napisz jak to wygląda :-)
Zablokowany