Jaki on jest cudny i taki bielusieńki
Ty chyba codziennie musisz podłogi wycierać, żeby się kotuś nie zakurzył <mrgreen>
U mnie to by chyba bardziej szary był bo ja ze Śląska jestem <lol>
Soniu nie musze podłogi codziennie wycierać bo moje dziecie za Gacikiem na kolanach pełza po całym mieszkaniu coby lepszy kontakt z kotem nawiązać <lol> co najwyżej to muszę nowe portki kupować częściej bo szybciej się na kolanach przecierają <rotfl>
<mrgreen> dziecię z Gacusiem muszą super wyglądać.
A Gacek jak to Gacek - faktycznie, zaczyna być już nudne, że jest taki piękny i nie można od niego oczu oderwać <lol> <serce>
A rozety prawdopodobnie mają w sobie tę samą właściwość do koszyki - niby się kurczą, ale miejsce dla kota zawsze się znajdzie.
[quote="kotku"]<mrgreen> dziecię z Gacusiem muszą super wyglądać.
A ile hałasu robią jak oboje pędzą po podłodze <lol> dobrze, że sąsiadka z dołu bardzo tolerancyjna i łomot jej nie przeszkadza <shock> no ale jest to najfajniejsza zabawa dla kota bo takie pozy przybiera i tak szybko biega, że ja tylko patrze by na zakrętach wyrabiali w tych gonitwach <lol> a na podłodze to mam wiecznie odciski rączek i mokrych łapek uprzednio umytych w fontannie
dziękujemy za wasze miłe słowa <pokłon> dziewczyny <pokłon> dobrze, że Gacek nie umie czytać bo spuchł by z dumy o kolejny kilogram i mój Tz znowu by się przyczepił, że Gacek to nawet na ogonku jest upasiony <lol>