Co tu tak pusto ? <mrgreen>
Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Ano pusto, bo aparat zostawiłam w pracy, a Lolek pozuje w weekendy <mrgreen>
Próbowałam dzisiak zrobić jakieś fajne zdjęcia aparatem domowym typu "sam wszystko robi" i jakoś nie mogę sie pochwalić dobrymi efektami. Za tydzień nadrobię zaległości i Klops (3,8 kg <lol> ) zostanie uwieczniony (za tydzien to i 4 kg moga stuknąć).
Z nowości jestesmy na etapie wymiany zębów czyli dziąsła zaczerwienione, marudny, pyszczek lekko zasliniony i często na wpół otwarty - mina gamonia <lol>
Próbowałam dzisiak zrobić jakieś fajne zdjęcia aparatem domowym typu "sam wszystko robi" i jakoś nie mogę sie pochwalić dobrymi efektami. Za tydzień nadrobię zaległości i Klops (3,8 kg <lol> ) zostanie uwieczniony (za tydzien to i 4 kg moga stuknąć).
Z nowości jestesmy na etapie wymiany zębów czyli dziąsła zaczerwienione, marudny, pyszczek lekko zasliniony i często na wpół otwarty - mina gamonia <lol>
- EwaL
Re: Lolek
A prosze bardzo:
1. Plucie olejem z łososia (że o wątróbce nie wspomnę)
2. Przeklinanie w czasie obcinania pazurów (zważywszy na młody wiek niekulturalnie)
3. Niebezpieczne zabawy z papierowa torbą i próba wywołania zawału u Pańci
4. Poranna pobudki skoro świt poprzez:
- wkładanie wibrysów do nosa
- ślinienie nosa i ust (oczywiście moich)
- gulgotanie, gruchanie i miauczenie prosto do ucha (nadal mojego)
-udawanie żaby poprzez demonstację skoków płazić na kołdrze (ciekawe po kim skacze? <diabeł> )
-przynoszenie zabawek (nabardziej brudnych i obślinionych) do łóżka i ofiarowanie ich mojej wystającej zza kołdry części twarzy
-uderzanie łapką w policzek w celu cucenia nieprztomnej służby (oczy zamknięte, nie reagują na w/w starania - to pewnie zasłabli, szczególnie ta jedna)
Zagadka : Kogo paca łapką Lolek o poranku???
http://youtu.be/w0ffwDYo00Q
można wymieniać długo....
1. Plucie olejem z łososia (że o wątróbce nie wspomnę)
2. Przeklinanie w czasie obcinania pazurów (zważywszy na młody wiek niekulturalnie)
3. Niebezpieczne zabawy z papierowa torbą i próba wywołania zawału u Pańci
4. Poranna pobudki skoro świt poprzez:
- wkładanie wibrysów do nosa
- ślinienie nosa i ust (oczywiście moich)
- gulgotanie, gruchanie i miauczenie prosto do ucha (nadal mojego)
-udawanie żaby poprzez demonstację skoków płazić na kołdrze (ciekawe po kim skacze? <diabeł> )
-przynoszenie zabawek (nabardziej brudnych i obślinionych) do łóżka i ofiarowanie ich mojej wystającej zza kołdry części twarzy
-uderzanie łapką w policzek w celu cucenia nieprztomnej służby (oczy zamknięte, nie reagują na w/w starania - to pewnie zasłabli, szczególnie ta jedna)
Zagadka : Kogo paca łapką Lolek o poranku???
http://youtu.be/w0ffwDYo00Q
można wymieniać długo....