Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet

Post autor: yamaha »

<lol> Ale sie fajnie pacaja po lebkach <zakochana>
A wielkosciowo juz calkiem tacy sami <strach>
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Niee noo..,jak to sie stało,że dopiero teraz dojrzałam fotkę tych słodziaków?
Czeko-czeko-czekolaa-daaaa , jakiż on słodki jest.
Awatar użytkownika
dzoana

Post autor: dzoana »

Od kiedy zobaczyłam Twoje czekoladowe cudo sama zamarzyłam o niebiesko- czekoladowy duecie... połowę już mam :-> Na razie zostaje mi wzdychać do Twojej czekolady. Śliczne są zresztą oba misie i jak się kochają <serce> Będę Was często odwiedzać!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
magdaita

Post autor: magdaita »

Filmik fajny, u mnie to samo, najpierw pacanki, potem Pumba myje Rudzielca, a Rudzielec się tylko nadstawia... :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Nie mogę się doczekać kiedy u mnie pojawi się taka czekolada, a po obejrzeniu filmu to już w ogóle nie mogę się doczekać! :-D <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja uwielbiam takie sceny przyjażni :ok: wspaniałych masz chłopaczków <mrgreen> bardzo ładne misiakowe -pyzulce <serce> <serce>

No żeby taka perfekcyjna pani domu w kocurkowej skórze :kotek: <serce> <lol> konkurencja w zakresie toalety dla p.Rozynek <lol> no i chyba podwójna dawka Bezo-petu do pysia po jej skończeniu <lol>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Przeżyłam dzisiaj horror <strach>
Rano wsypałam do miseczki resztę karmy suchej i na pewniaka idę do sklepu zoologicznego, w którym zawsze karmę kupuję i proszę o RC dla brytyjczyków. A pani do mnie, że nie ma. Jak to nie ma, przecież mój kot jada tylko tą karmę <strach> Z przerażeniem na twarzy biegałam od sklepu do sklepu. Nigdzie nie ma. I główkuję, co ja podam temu mojemu wybrednemu Leonowi(bo to on jest taki problematyczny jeśli chodzi o jedzenie). Na szczęście moje i Leona w ostatnim sklepie jaki mi przyszedł na myśl znalazłam nieszczęsną karmę. Ostatnie opakowanie <diabeł>
I taka refleksja mnie naszła. Muszę nauczyć Leona jeść również inne karmy(tak na wszelki wypadek). Tylko jak to zrobić? On je TYLKO I WYŁĄCZNIE RC dla brysiów oraz mokrego Miamora - kurczak z ryżem (no i surowe mięso, z tym nie ma problemu). I prędzej się zagłodzi niż ruszy coś innego. Pod tym względem jest niesamowicie uparty <diabeł> Z Bogusiem nie ma takiego problemu. On jest sucholubny i skusi się na coś innego (oprócz bezzbożówki).
Bardzo trudne zadanie przede mną. Nie wiem jaką suchą karmę spróbować dołożyć Leonowi do menu. Oczywiście bezzbożówki są również niezjadliwe. Wiem tylko, że muszę nauczyć go innej karmy aby mieć alternatywę w awaryjnych sytuacjach :-/////

Dziękujemy za miłe komentarze pod adresem kotków. Oni rzeczywiście są jak ogień i woda. Mam w domu aniołka <aniołek> i diabełka <diabeł> i nie trudno zgadnąć który jest który <mrgreen> Ale w jednym są tacy sami, są przekochani <serce> <serce>
Awatar użytkownika
dzoana

Post autor: dzoana »

Spróbuj może Purina Pro Plan- trochę droższa ale dobra. Ja kiedyś też tak miałam- mój kit tylko RC dla kittensów wsuwa a nie było w sklepie to mu Purinę Juniora kupiłam i wsuwał-nawet za dużo więc trzymam się RC bo to je w miarę racjonalnie i nie muszę go pilnować żeby się nie spasł za mocno <lol> Oczywiście najlepiej nie kupować dużej ilości (ja nie pomyślałam kupiłam od razu 1,5kg potem się dopiero ocknęłam, że jakby mu nie smakowało to bym miała za swoje :-) ) Na pewno uda Ci się coś znaleźć- dużo tu dziewczyny na forum pisały o karmach i dużo jest opcji więc na pewno nie będzie tak źle. :kotek: dla Twojego niejadka i dla Bogusia też oczywiście
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Beciu ja staram się zawsze mieć w zapasie jedzonko. Jak biorę nowe opakowanie, zaraz kupuję drugie :-)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

<lol> Obejrzałam filmik. Leon jest identyczny jak mój Lucek. Zawsze na górze <lol> W życiu się przed nikim nie będzie płaszczył <mrgreen> Zabawa ok, od biedy, ale tylko jeśli to on przygniata łapą do podłogi ;-))

Co do jedzonka też kupuję na zapas. I po sklepach nie chodzę, jest drożej i "ciężej" ;-) Kupuję w animalii. Im więcej kupujesz tym większe masz zniżki, a jak wiadomo brytki nie narzekają na brak apetytu <mrgreen>
Zablokowany