Lucek, Leoś i Jadwinia
- Asiencja
Re: Lucjan i Leontes
Po prostu zauroczyłam się fotelem, a raczej poduszką, bo jest przepiękna <oops> A jak oglądam zdjęcia z Puchaczem w roli głównej to już potem widzę ją wszędzie <lol>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Ale puchadełko śliczniaste <zakochana>
No oczywiście Panowie domownicy równie przystojni jak zazwyczaj
No oczywiście Panowie domownicy równie przystojni jak zazwyczaj
- Hann
Asiu, jestem w szoku jak bardzo Fila i Jadwinia są podobne <shock> Wyglądają jak jeden i ten sam kot <mrgreen> Twój avatarek i 3 zdjęcie Jadwini ze strony 124. No nie ten sam kot? <mrgreen>Asiencja pisze:Po prostu zauroczyłam się fotelem, a raczej poduszką, bo jest przepiękna <oops> A jak oglądam zdjęcia z Puchaczem w roli głównej to już potem widzę ją wszędzie <lol>
AgnieszkaP pisze:No przekochana jest <zakochana> Nie mogę się napatrzeć :-)
Podwójną porcję głasków dla chłopaków posyłam![]()
No ja też <zakochana> Panowie wygłaskani
Był, mam na to dowody rzeczowe w postaci zdjęć <mrgreen>kotku pisze:<lol> Też pewnie kiedyś byłeś wesoły, co nie Lucek?![]()
Hm, tak się zastanawiam ile się do mnie jedzie z Siemianowic... W każdym razie zapraszam :-)Sonia pisze:Jadwinia jest naprawdę przepiękna, jak widzę te jej futerko to aż bym chciała się przytulić do tego cudnego puszku <zakochana>
Właśnie nie wiem... Bo ja mam znowu sporo nowych zdjęć. Tylko... czy ja Was nie zamęczam dziewczyny? Jakby coś to mówcie śmiało, obiecuję się powstrzymać następnym razem :-)AgnieszkaP pisze:Minki fajne robi :-) No przekochana jest <zakochana> Nie mogę się napatrzeć :-)
Chłopaki i Jadwinia :-)
Leoś chodzi za Jadwinią jak pies, a Lucek pilnuje żeby za dużo mu nie zjadła <lol>
-
kotku
O nie nie nie... nigdy za dużo zdjęć! <tańczy>
Jadwinia śpiąca na stole i Loverek w posłanku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Lucek pilnujący miski
Wygląda jak Strażnik Teksasu albo Mroczny Rycerz <lol>
Oj Lucjan, Lucjan 
Jadwinia śpiąca na stole i Loverek w posłanku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Lucek pilnujący miski
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
a Ja bym chciała te dowody rzeczowe w postaci szczenięcych zdjęć z życia nestora rodu zobaczyć!!!!
Jadwini nic a nic od wczoraj na urodzie nie ubyło <zakochana> <zakochana>
Jadwini nic a nic od wczoraj na urodzie nie ubyło <zakochana> <zakochana>
- Aga12
Jadwinia jest piękna i słitaśna,że klękajcie narody.Gratuluję koteczki i życzę,żeby się zdrowo chowała.
Ale chłopaki też fajowe.Jeszcze trochę i ciekawość oraz chęć zabawy weźmie górę i cała trójka będzie się integrować w zabawie.
Ale chłopaki też fajowe.Jeszcze trochę i ciekawość oraz chęć zabawy weźmie górę i cała trójka będzie się integrować w zabawie.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Chyba czas zmienić tytuł wątku :-)
- Dracanka
Łojesu! <shock> Ale o co tu chodzi? Skąd toto rude Toto zwane Jadwinią? <strach>
- Dracanka
Się dokociłaś długowłosieńcem? Trzeci kot? Oesu, wiesz ile to włosów w chałupie? <rotfl>
- Hann
Dokładnie, Zuza, tylko mu czarnej pelerynki i astmatycznego oddechu brakuje <lol>kotku pisze:Lucek pilnujący miskiWygląda jak Strażnik Teksasu albo Mroczny Rycerz <lol>
Oj Lucjan, Lucjan
Obiecuję poszukać :-) Stare to zdjęcia, sprzed 7 lat tak jakoś, więc zarchiwizowanie na dysku, który wywędrował z naszego domu ostatnio. Ale mam nadzieję że nie ostatecznie ;) Jak tylko wróci, pokażę <mrgreen>madziulam2 pisze:a Ja bym chciała te dowody rzeczowe w postaci szczenięcych zdjęć z życia nestora rodu zobaczyć!!!
Zmiana w toku. Na razie mój tytuł dostała Becia <mrgreen> Staramy się to odkręcić :-)Julcik pisze:Chyba czas zmienić tytuł wątku :-)
Cię nie było i nie było to nie wiesz <diabeł> Jadwinia się wzięła z moich marzeń i snów <zakochana>Dracanka pisze:Łojesu! <shock> Ale o co tu chodzi? Skąd toto rude Toto zwane Jadwinią? <strach>
Po prostu pozazdrościłam Ci wacika i tyle <lol>