Ozzy i Iggy
- Giovanna
Re: Ozzy i Iggy
Ha głos oddałam, nawet nie było to bardzo trudne 
- mimbla
- Kontakt:
<mrgreen> Iggy jest dość prosty i bierze udział tylko w prostych konkursach <lol>Giovanna pisze:Ha głos oddałam, nawet nie było to bardzo trudne
- Giovanna
mimbla pisze:<mrgreen> Iggy jest dość prosty i bierze udział tylko w prostych konkursach <lol>Giovanna pisze:Ha głos oddałam, nawet nie było to bardzo trudne
Chciałam zlożyć oświadczenie: bez względu na słuszne cele i intencje, to i tak on jest najpiękniejszy i ma najładniejsze zdjęcie (ten lazur Iggiego spojrzenia
A plakat agitacyjny Ozziego jest pomysłowy, inteligentny i dowcipny, ale zupełnie nie wulgarny. Coś powinnam z nim zrobić?
- mimbla
- Kontakt:
Myślę, że w weekend wymyślę wersję dla dziewczynek i będziemy mogli się wszyscy oplakatować swoimi kotamiGiovanna pisze:mimbla pisze:<mrgreen> Iggy jest dość prosty i bierze udział tylko w prostych konkursach <lol>Giovanna pisze:Ha głos oddałam, nawet nie było to bardzo trudneOj żeby nie przecenił moich możliwości... Chwilę trwało zanim ogarnęłam temat.
Chciałam zlożyć oświadczenie: bez względu na słuszne cele i intencje, to i tak on jest najpiękniejszy i ma najładniejsze zdjęcie (ten lazur Iggiego spojrzenia)
A plakat agitacyjny Ozziego jest pomysłowy, inteligentny i dowcipny, ale zupełnie nie wulgarny. Coś powinnam z nim zrobić?
- Mada
- Hodowca
- Hodowla: CHAKRAM*PL
- Kontakt:
- vater

Wszystkiego najkociego na urodzinki.
Całuski dla Ozza i Igga.
- Mada
- Hodowca
- Hodowla: CHAKRAM*PL
- Kontakt:
Przepiękne zdjęcie.
Na urodzinowe chyba troszkę za późno, ale za to świątecznie pozdrowic mogę
Na urodzinowe chyba troszkę za późno, ale za to świątecznie pozdrowic mogę
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Mimbla, gdzie jesteś?
Liczyłam po cichutku, że jakoś ustosunkujesz się do życzeń urodzinowych, złożonych przez nieznajomego, i będzie można do Ciebie z życzeniami i z kwiatami <mrgreen> bo data urodzin zaginęła chyba po rewolucjach na forum
...
Tęsknimy!
Liczyłam po cichutku, że jakoś ustosunkujesz się do życzeń urodzinowych, złożonych przez nieznajomego, i będzie można do Ciebie z życzeniami i z kwiatami <mrgreen> bo data urodzin zaginęła chyba po rewolucjach na forum
Tęsknimy!
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
100 lat dla braciszka z miotu F

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Blondyna :-)
Marta, pokaż solenizanta :-)
Marta, pokaż solenizanta :-)