mam wrazenie ze wkrótce Leoś i Jadwinia będą nierozłączne
Lucek, Leoś i Jadwinia
- Urssa
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Wow, jaka piękna z Niej! <serce> Cieszę się ze mała zadomowiła się. Uwielbiam oglądac Twoje zdjęcia
- yohjia
Re: Lucjan i Leontes
Lucek, weź się w garść chłopie. Zobacz jaki Ci tu czarny PR robiąHann pisze:Był, mam na to dowody rzeczowe w postaci zdjęć <mrgreen>kotku pisze:<lol> Też pewnie kiedyś byłeś wesoły, co nie Lucek?![]()
Jadwinia śliczna <zakochana> Taka delikatna wydaje się na zdjęciach.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Haniu tak się cieszę, że jesteście już razem :-)
- magdaita
Lucek- Rycerz Posępnego Oblicza <lol>
- Asiencja
No właśnie, w końcu siostryAsiu, jestem w szoku jak bardzo Fila i Jadwinia są podobne <shock> Wyglądają jak jeden i ten sam kot <mrgreen> Twój avatarek i 3 zdjęcie Jadwini ze strony 124. No nie ten sam kot? <mrgreen>
- Agnieszka7714
O matulu, a ja na szarym końcu, tak pilnowałam i przegapiłam <pokłon> . Jadwiniu witamy Cię serduszko w naszym forumowym gronie i w nowej rodzince, którą jak czytam omotałaś sobie wokół malutkiego palusia. Zresztą my tu wszystkie padamy przed monitorami oglądając Twoją puchatą łepetynkę i te stoperki
. Haniu ogromniaste gratulacje, a mój Robert tylko powiedział "....no wiesz, po co mi to pokazujesz, wiesz, że moje serce krwawi..."
Głaski dla chłopaków.
Głaski dla chłopaków.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Hann, sprawdź proszę pw 
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
Brak mi słów na tak piękne zdjęcia, Haniu - dziękuję <serce>
- Giovanna
Ło jojojoj! Rozczuliło mnie to zdjęcie z nią śpiącą na górze, puci, puci! Piękne zdjęcia.
- Hann
Wiesz Asia jak to jest z siostrami :-) Też mam siostrę, niepodobne jesteśmy zupełnie. No może ciut. Ale nie aż tak <lol>Asiencja pisze:No właśnie, w końcu siostryJakbym oglądała Filkę sprzed roku, ale zabawa <lol>
Pozdrów Aguś Roberta ode mnie serdecznie. Jak będzie w Warszawie służbowo, czy coś, niech koniecznie wpadnie <mrgreen> Jakbyście byli całą rodzinką to jak najbardziej też <mrgreen>Agnieszka7714 pisze:mój Robert tylko powiedział "....no wiesz, po co mi to pokazujesz, wiesz, że moje serce krwawi..."
Ja najbardziej się cieszę, że koty już są razem. No prawie. Bo Lucek udaje, że on jednak nie <lol> Zaraz Ci pokażę Twojego zezulca... Spójrz na filmik na dole <mrgreen>Kamiko pisze:Haniu tak się cieszę, że jesteście już razem :-)
Ja mam ich więcej <oops> Tylko już się krępuję pokazywać... No ale co mam robić jak nie zdjęcia skoro mam tydzień kocierzyńskiego? <lol>nataniela pisze:Brak mi słów na tak piękne zdjęcia, Haniu - dziękuję <serce>