Lucek, Leoś i Jadwinia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Hann, Ty się nie krępuj. Zarzucaj nas zdjęciami. Są cudowne, mogłabym oglądać i oglądać....i filmy też poproszę <mrgreen>
- bahi
Zgadzam się z Becią. I wnoszę o więcej filmików <oops>
Jadwinia cudowna ale Leosia w ruchu zobaczyć <zakochana> (no może tylko głową kręcił, ale mi to wystarcza <oops> )
I jak on jej pilnuje <zakochana>
Jadwinia cudowna ale Leosia w ruchu zobaczyć <zakochana> (no może tylko głową kręcił, ale mi to wystarcza <oops> )
I jak on jej pilnuje <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Piękna dziewczynka i już uczy się na drutach robić <lol>
Leoś, rzeczywiście jak pilnuje małej

Leoś, rzeczywiście jak pilnuje małej
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Haniu wstawiaj fotki i filmiki i to jak najwięcej , przecież My kochamy wszystkie nasze futerka <mrgreen>
Jadwinia ma takie subtelne pysio <zakochana> widać ,ze to jest dziewusia na kilometr <lol> no ,a Leoś przeciez to mój najulubięnszy pyś no i te jego błękitne , niepowtarzalne oczuchy i noseczek <zakochana>
Ja poproszę jeszcze
<serce>
Jadwinia ma takie subtelne pysio <zakochana> widać ,ze to jest dziewusia na kilometr <lol> no ,a Leoś przeciez to mój najulubięnszy pyś no i te jego błękitne , niepowtarzalne oczuchy i noseczek <zakochana>
Ja poproszę jeszcze
- yamaha
- Genius Loci
No nie moge, jak ten maly szkrabik psoci na kanapie, a starszy brat tylko "nadzoruje" <zakochana>
Jeszcze ! Jeszcze ! Jeszcze !
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko. Jestem wariatem jeśli chodzi o zastawę stołową dla kotów - mają chyba więcej talerzyków i miseczek niż Ja, lecz wciąż poszukuję czegoś lepszego, a te Twoje są booskie. Kiedyś koleżanka miała ze mnie niezły ubaw kiedy w sklepie dobierałam miseczki do talerzyków porównując odcień bieli <tańczy>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko. Jestem wariatem jeśli chodzi o zastawę stołową dla kotów - mają chyba więcej talerzyków i miseczek niż Ja, lecz wciąż poszukuję czegoś lepszego, a te Twoje są booskie. Kiedyś koleżanka miała ze mnie niezły ubaw kiedy w sklepie dobierałam miseczki do talerzyków porównując odcień bieli <tańczy>
Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
- Hann
madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko.
http://dukapolska.com/time-salaterka1.htmlDanusia pisze:Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
http://dukapolska.com/time-talerzyk-deserowy.html
Wiem, wiem, nie jestem normalna <lol> Ale jak widać wcale nie kosztują więcej od miseczek dla kota <mrgreen>
Dam z siebie wszystko <mrgreen> Jadwinia to wulkan energii, bawi się bez przerwy, więc nie będzie trudno :-)yamaha pisze:Leon Niewzruszony
No nie moge, jak ten maly szkrabik psoci na kanapie, a starszy brat tylko "nadzoruje" <zakochana>
Jeszcze ! Jeszcze ! Jeszcze !
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
jesteś bardzo normalnaHann pisze:madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko.http://dukapolska.com/time-salaterka1.htmlDanusia pisze:Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
http://dukapolska.com/time-talerzyk-deserowy.html
Wiem, wiem, nie jestem normalna <lol> Ale jak widać wcale nie kosztują więcej od miseczek dla kota <mrgreen>
czeka mnie zatem wizyta w galerii <tańczy>
-
kotku
Jakie piękne zdjęcia!!!! <shock> <pokłon>
A Jadwinia na filmiku - Boziu co za psotnica <zakochana> Jak hehe myła Ci grzecznie kanapę.. a potem siebie... A Leoś coraz bardziej jak Lucek - wydoroślał przy młodej, co?

A Jadwinia na filmiku - Boziu co za psotnica <zakochana> Jak hehe myła Ci grzecznie kanapę.. a potem siebie... A Leoś coraz bardziej jak Lucek - wydoroślał przy młodej, co?