Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: Becia »

Hann, Ty się nie krępuj. Zarzucaj nas zdjęciami. Są cudowne, mogłabym oglądać i oglądać....i filmy też poproszę <mrgreen>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Zgadzam się z Becią. I wnoszę o więcej filmików <oops>
Jadwinia cudowna ale Leosia w ruchu zobaczyć <zakochana> (no może tylko głową kręcił, ale mi to wystarcza <oops> )
I jak on jej pilnuje <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Piękna dziewczynka i już uczy się na drutach robić <lol>
Leoś, rzeczywiście jak pilnuje małej :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Haniu wstawiaj fotki i filmiki i to jak najwięcej , przecież My kochamy wszystkie nasze futerka <mrgreen>

Jadwinia ma takie subtelne pysio <zakochana> widać ,ze to jest dziewusia na kilometr <lol> no ,a Leoś przeciez to mój najulubięnszy pyś no i te jego błękitne , niepowtarzalne oczuchy i noseczek <zakochana>

Ja poproszę jeszcze :hammer: :hammer: :hammer: <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: Leon Niewzruszony
No nie moge, jak ten maly szkrabik psoci na kanapie, a starszy brat tylko "nadzoruje" <zakochana>

Jeszcze ! Jeszcze ! Jeszcze ! :hammer:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko. Jestem wariatem jeśli chodzi o zastawę stołową dla kotów - mają chyba więcej talerzyków i miseczek niż Ja, lecz wciąż poszukuję czegoś lepszego, a te Twoje są booskie. Kiedyś koleżanka miała ze mnie niezły ubaw kiedy w sklepie dobierałam miseczki do talerzyków porównując odcień bieli <tańczy>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko. Jestem wariatem jeśli chodzi o zastawę stołową dla kotów - mają chyba więcej talerzyków i miseczek niż Ja, lecz wciąż poszukuję czegoś lepszego, a te Twoje są booskie. Kiedyś koleżanka miała ze mnie niezły ubaw kiedy w sklepie dobierałam miseczki do talerzyków porównując odcień bieli <tańczy>

Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko.
Danusia pisze:Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
http://dukapolska.com/time-salaterka1.html
http://dukapolska.com/time-talerzyk-deserowy.html

Wiem, wiem, nie jestem normalna <lol> Ale jak widać wcale nie kosztują więcej od miseczek dla kota <mrgreen>

yamaha pisze::haha: Leon Niewzruszony
No nie moge, jak ten maly szkrabik psoci na kanapie, a starszy brat tylko "nadzoruje" <zakochana>

Jeszcze ! Jeszcze ! Jeszcze ! :hammer:
Dam z siebie wszystko <mrgreen> Jadwinia to wulkan energii, bawi się bez przerwy, więc nie będzie trudno :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Hann pisze:
madziulam2 pisze:Hania koty cuuuuuuuudne, ale, ale... Ja poproszę o namiary na takie sliczne talerzyki na mięsko.
Danusia pisze:Ja tez ja też poproszę o namiary na te jajowate talerzyki juz wcześniej na nie zwróciłam uwagę ale ponieważ dwie półki już sie uginają w szafce udawałam( sama przed sobą <roll> ) ,że nie widzę , Magda dodała mi odwagi <mrgreen>
http://dukapolska.com/time-salaterka1.html
http://dukapolska.com/time-talerzyk-deserowy.html

Wiem, wiem, nie jestem normalna <lol> Ale jak widać wcale nie kosztują więcej od miseczek dla kota <mrgreen>

jesteś bardzo normalna :)
czeka mnie zatem wizyta w galerii <tańczy>
kotku

Post autor: kotku »

Jakie piękne zdjęcia!!!! <shock> <pokłon>
A Jadwinia na filmiku - Boziu co za psotnica <zakochana> Jak hehe myła Ci grzecznie kanapę.. a potem siebie... A Leoś coraz bardziej jak Lucek - wydoroślał przy młodej, co? ;-)) :kotek: :kotek: :kotek:
Zablokowany