Bentley - niebieski brytyjczyk
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Tydzień szybko minie i znowu będzie weekend, śliczny Bentleyku :-)
- Molly
Dziś już środa Bentleyku <ok> Już z górki <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka dopiero dzisiaj doczytałam o stracie żółwika ( ja wiecznie gonie )
Łzy miałam w oczach jak czytałam , bo ja też miałam żółwia staruszka bo takiego tata mi kupił od znajomego który wyjeżdzał i też był strasznie fajny .
bidulinek kofany
Czy coś sie dzieje kocurkowi ,że chcesz badać mu serduszko??
Koloruś ma HCM miał już 3 x pełne echo serca u dr Garncarz , bezproblemowo zupełnie rewelacyjny lekarz.
A Kolorus po kastracji jest teraz diabeł wcielony na wszelkie badania ,syczy ,drapie i gryzie <strach>
Wymiziaj łobuziaka
<serce> 
Łzy miałam w oczach jak czytałam , bo ja też miałam żółwia staruszka bo takiego tata mi kupił od znajomego który wyjeżdzał i też był strasznie fajny .
Czy coś sie dzieje kocurkowi ,że chcesz badać mu serduszko??
Koloruś ma HCM miał już 3 x pełne echo serca u dr Garncarz , bezproblemowo zupełnie rewelacyjny lekarz.
A Kolorus po kastracji jest teraz diabeł wcielony na wszelkie badania ,syczy ,drapie i gryzie <strach>
Wymiziaj łobuziaka
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu kochana dziękuję za miłe słowa
. Serduszko Bentleyowi chcę zbadać tak profilaktycznie, aby przekonać się czy wszystko jest w porządku :-) . Do kliniki gdzie chodzę z Bentleyem tj. na Bokserską w poniedziałki przyjmuje Pani doktor, która wykonuje te badanie, nawet tu na forum była wspominana i do niej za dwa miesiące się zapisujemy.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenko i bardzo dobrze
bardzo popieram , przez przypadek dowiedzielismy się ,ze Kolorek ma chore serduszko.
Jest jedno bardzo istotne sprzęt .
Pierwszy raz Kolorek mial echo w Elwecie u naszego weta kardiologa którego znamy kupę lat , badanie trwało ponad godzinę kocurek był cały mokry od żelu , my na nim wręcz leżałyśmy koszmar z tragedią .
Potem trafił z uwagi na nerki do dr Agnieszki ,a ona kazała badać u dr Garncarz szefowej Kilniki na SGGW właśnie od tych badań.
Doktor jest aniołem , nie używa żelu ma najlepszy sprzęt jaki tylko można sobie wyobrażić w Polsce , Ostatnio był Kolorek badany w listopadzie ( kiedy już nie znosi badań i wszystkich gryzie ) doktor go zaczarowała chyba <mrgreen> powiedziała ,że jest bardzo grzecznym kocurkiem ale to dwie rzeczy świetny lekarz i rewelacyjny sprzęt .
Pełne echo ze wszytkimi mozliwymi badaniami i osobistym badaniem przez dr itp 210 zł a trwało max 15-20 minut i kot wyluzowany
Jest jedno bardzo istotne sprzęt .
Pierwszy raz Kolorek mial echo w Elwecie u naszego weta kardiologa którego znamy kupę lat , badanie trwało ponad godzinę kocurek był cały mokry od żelu , my na nim wręcz leżałyśmy koszmar z tragedią .
Potem trafił z uwagi na nerki do dr Agnieszki ,a ona kazała badać u dr Garncarz szefowej Kilniki na SGGW właśnie od tych badań.
Doktor jest aniołem , nie używa żelu ma najlepszy sprzęt jaki tylko można sobie wyobrażić w Polsce , Ostatnio był Kolorek badany w listopadzie ( kiedy już nie znosi badań i wszystkich gryzie ) doktor go zaczarowała chyba <mrgreen> powiedziała ,że jest bardzo grzecznym kocurkiem ale to dwie rzeczy świetny lekarz i rewelacyjny sprzęt .
Pełne echo ze wszytkimi mozliwymi badaniami i osobistym badaniem przez dr itp 210 zł a trwało max 15-20 minut i kot wyluzowany
- Miss_Monroe
- Moderator
W przypadku Bentleya będzie trzeba mu dać coś na uspokojenie, Pani Karolina (anestezjolog) będzie przy tym badaniu, bo niestety inaczej po prostu się nie da
.
Odnalazłam Panią doktor kardiolog, do której idziemy, to Pani Urszula Bartoszuk- Bruzzone, została mi polecona i tutaj trochę o Pani doktor poczytałam TUTAJ :-)
Odnalazłam Panią doktor kardiolog, do której idziemy, to Pani Urszula Bartoszuk- Bruzzone, została mi polecona i tutaj trochę o Pani doktor poczytałam TUTAJ :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bentleyku, jakie piękne życzenia, no i ta różyczka w twojej łaputce <zakochana>
Dziękujemy

Dziękujemy
- EwaL
Bentley, Ty to zawsze wiesz co napisać i to, co piszesz jest prawdą <lol> Dziękujemy przystojniaku <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję i posyłam całuska w śliczne pysio Bentleykowe