Lucek, Leoś i Jadwinia
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Super filmiki, Jadwinia przesłodka pchełka skacząca, ale Leonek to po prostu cudo kot, taki opanowany i opiekuńczy. To będzie wielka miłość na pewno. Żeby jeszcze tylko Lucek doszedł do równowagi to będziesz miała super zgrane stadko :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Rozczulające filmiki <zakochana>
Właśnie, a co z Luckiem ?
Właśnie, a co z Luckiem ?
- Arla
Cudowne filmiki.Patrzyłam jak zaczarowana w zabawę Jadwini.
- kosanna
O rany! Jaki cudny, kłębuszkowy, rudy, mały kotek! <shock>
Ps. Mam refleks szachisty po zawale, ale ja dopiero teraz do Was zajrzałam! Jest kapitalna! <zakochana> <serce> <zakochana> To już przepadłam na pół nocy!
Ps. Mam refleks szachisty po zawale, ale ja dopiero teraz do Was zajrzałam! Jest kapitalna! <zakochana> <serce> <zakochana> To już przepadłam na pół nocy!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia to wulkan energii ale niesamowicie urzekł mnie Leoś. Zauważyłam moment jak ruszył jej tą piłeczkę. To było takie braterskie. Czuję, że to będzie wielka przyjaźń <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Mała gwiazdeczka tyle radości wnosi i to nie tylko u Ciebie w domu <lol> . Ale Leoś już na zawsze jak dla mnie to numer jeden ten kolor ,oczka rozbiegane i jeszcze taki kochany starszy brat <zakochana> <zakochana> .O Lucku też pamiętam i śle dla całej gromadki miziaki .
- magdaita
fajnie, jak się nasze kociaste zaprzyjaźniają 
Widać, że Leoś poważnie potraktował braterskie zadania i dobrze mu z tym.
A mała trzpiotka , taka "zaopiekowana" może sobie brykać pod okiem opiekuna
A Jak Lucek- zerka na nich, czy ich olewa i ma swoje sprawy?
Widać, że Leoś poważnie potraktował braterskie zadania i dobrze mu z tym.
A mała trzpiotka , taka "zaopiekowana" może sobie brykać pod okiem opiekuna
A Jak Lucek- zerka na nich, czy ich olewa i ma swoje sprawy?
- EwaL
Kula ognista jest piękna <zakochana> Czekałam, kiedy Leoś włączy się do zabawy, ale podejrzewam, że on musi przed Luckiem jeszcze trochę poudawać, że nie jest łatwy i tak szybko nie będzie się integrował <lol>
- Agnieszka7714
Ona jest niesamowita. A Leoś w ekspresowym tempie został starszym, odpowiedzialnym bratem. Zuch chłopczyk. Haniu dziękujemy za zaproszenie. Może kiedyś.....
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Haniu zamówiłyśmy kocią zastawę w necie z odbiorem w Centrum Handlowym Mokotów i przy zamówieniu 4 sztuk mamy zniżkę i to taką ,że płacimy za 3 sztuki.
Wręcz jestem w szoku bo najprostrzy koci taleczyk -fajansowa skorupa kosztuje co najmniej dwa razy tyle co ten piękny ,porcelanowy, ze specjalnym wykończeniem który można myć w zmywarce i podgrzewać w mikrofali <shock>
<pokłon>
bardzo dziękujemy :-)
Wręcz jestem w szoku bo najprostrzy koci taleczyk -fajansowa skorupa kosztuje co najmniej dwa razy tyle co ten piękny ,porcelanowy, ze specjalnym wykończeniem który można myć w zmywarce i podgrzewać w mikrofali <shock>
<pokłon>