Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty
- magdaita
Re: Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty
Dzięki w imieniu miaukolącego Hawa- co raz to coś gada oraz Pumby Jęzorka :-)
- magdaita
Hawo jak ziewa to tak po lwiemu, cała paszczą :-)

Ten profil mam lepszy

Hawo jako byczek Fernando <lol> Wiosennie - właśnie zakwitł mi grudzień - (szlumbergera), co prawda już kwitł w grudniu, ale widać poczuł wiosnę...Kwiatek stał na parapecie w kuchni, koło wyrastającego w wodzie szczypioru. Pewnego poranka Hawcio zauroczony kwiatkiem wąchał z takim wdziękiem, że się nie mogłam oprzeć i zamieszczam kilka fotek mojego rudego misiaczka <zakochana>

Oczywiście kwiatek po sesji zdjęciowej został przeniesiony na kredens. Hawo co prawda nie wydawał się zainteresowany spożyciem , ale wolałam nie ryzykować

Ten profil mam lepszy

Hawo jako byczek Fernando <lol> Wiosennie - właśnie zakwitł mi grudzień - (szlumbergera), co prawda już kwitł w grudniu, ale widać poczuł wiosnę...Kwiatek stał na parapecie w kuchni, koło wyrastającego w wodzie szczypioru. Pewnego poranka Hawcio zauroczony kwiatkiem wąchał z takim wdziękiem, że się nie mogłam oprzeć i zamieszczam kilka fotek mojego rudego misiaczka <zakochana>

Oczywiście kwiatek po sesji zdjęciowej został przeniesiony na kredens. Hawo co prawda nie wydawał się zainteresowany spożyciem , ale wolałam nie ryzykować
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
Super fotki - sciagnelam !! :-)
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Hawo ziewa tak po Hollwoodsku <mrgreen>
Jaki chłopak romantyczny na tym parapecie..
Jaki chłopak romantyczny na tym parapecie..

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Sesja z kwiatkiem przecudna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hawcio jaki romantyk z kwiatuszkiem 

- bahi
I jaki ładny kolor tego grudnika! Dobrany pod kota? 

- magdaita
Kwiatek rzeczywiście taki brzoskwiniowy, jak jaśniejsze futerko Hawcia .
Przedwczoraj kupiłam kocurom nowy laserek, bo stary, otrzymany w prezencie od zooplusa juz wysiadł.
SZALAŁY <lol> A zwłaszcza Pumba. Nawet nie wiedziałam, że umie tak szybko biegać i tak się "napalić" na czerwone światełko <lol>
Dosłownie, aż mu się nogi rozjeżdżają na parkiecie i panelach, jak pędzi z wywalonym jęzorem.
Hawo trochę bardziej leniwy, albo inteligentniejszy - szybciej załapał, że tego nie da się złapać , tez gania, ale nie z takim zaangażowaniem jak Pumbuś - głupsonek
Przedwczoraj kupiłam kocurom nowy laserek, bo stary, otrzymany w prezencie od zooplusa juz wysiadł.
SZALAŁY <lol> A zwłaszcza Pumba. Nawet nie wiedziałam, że umie tak szybko biegać i tak się "napalić" na czerwone światełko <lol>
Dosłownie, aż mu się nogi rozjeżdżają na parkiecie i panelach, jak pędzi z wywalonym jęzorem.
Hawo trochę bardziej leniwy, albo inteligentniejszy - szybciej załapał, że tego nie da się złapać , tez gania, ale nie z takim zaangażowaniem jak Pumbuś - głupsonek

- Arla
A moje koty stracily zainteresowanie laserkiem. Nosz co za kociambry <zły>
- Agnes
ale mi się te zdjęcia parapetowe podobają <zakochana> zwisająca kita z drapaka- piękna!