Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Re: Lumi :)

Post autor: Molly »

Lumi uwielbiam Cię koto, no i takie święto było, a ja przez moje wojaże przegapiłam <oops>

A skąd takie piękne podstawki, niesamowite - też chcę ? Nie wiem czy w zasięgu mojej kieszeni, ale umrę jak nie spytam. Gdzie te cuda można kupić?
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Molly, to ja nie wiem, czy powinnam Ci udzielać takich informacji, wpadniesz! i nie będziesz wiedziała na co się zdecydować <lol> pomijając podstawki- chciałabym legowisko, ale kota legowisk nie lubi :nie: kubeczek, zegar i dywanik <oops>

Dziewczyny mają swój wątek na forum :-)
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 105&t=1905

a ja znalazłam info o sprzedaży podstawek chyba na fb :-)
https://www.facebook.com/purrfidious?ref=ts&fref=ts

tylko pamiętaj, ostrzegałam <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Prześliczna koteczka , przepieknie wyrosła i taka zgrabniusia <zakochana> ,a kocurek też bardzo fajny kawał cudownego kota <zakochana>
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Lumi była i jest cudna <zakochana> <zakochana>
Bahirek też niczego sobie koleżka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Lumisia kochana point dziewczynka <zakochana> <zakochana> Śliczna niunia, coraz piękniejsza :)
A Bahirek, no fakt..... Piękny kawał kota :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Agus, juz na pewno jestes z powrotem, wiec gdzie nowe fotki naszej Lumisi slodkiej ? <diabeł>
Awatar użytkownika
Agnes

Yamaha, my już od tygodnia w domu, ale teraz jest taki okres, że w pracy mam urwanie głowy. Dopiero po tygodniu mogłam na spokojnie przysiąść na forum. I do końca września, tak właśnie będzie. Odpalenie neta w pracy- graniczy z cudem ;-)) Teraz mam dwa dni wolne. Jest piękna pogoda (i całe 2 stopnie) więc może dziś coś fajnego ustrzele :-) Zbliża się Dzień Świętego Patryka, stare przysłowie głosi, że jaka pogoda na Patryka, taka przez cały rok... a tu zimaa <roll> swoją drogą, zima w Irlandii, to też nie do końca normalne ;-)) dziękujemy za przemiłe komentarze i za pamięć :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No doooooobra, to poczekamy.
Ale postaraj sie, z jakims zielonym kapeluszem moze, albo szklaneczka Guiness'a, na tego Sw. Patryka <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

haha zobacze co sie da wykombinować, może Lumi za skrzata przebiore <lol> i pójdziemy razem na parade <mrgreen>

Dzisiaj dokonałam, b. dziwnego dla mnie odkrycia... mianowicie, światło nie jest moim sprzymierzeńcem <hm> słonko zawitało do salonu... a kota wyblakła! przestawiałam/kombinowałam...wszędzie biały pychol. No nic. W wolnej chwili znów poćwicze. Ewentualnie, zostane przy zdjęciach z serii ''ponure kolory'', gdzie przynajmniej widać, jak fajnie futerko się wybarwia...
Tymczasem, prezentuje świeże bułeczki prosto z piekarni, tzn. Lumi o poranku :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Śliczna jest ta Twoja dziewczynka, wiesz? Oczka ma takie słodziuchne, nosek ciemniusi, wąsiska TAAAAKIE długie.... <zakochana> <zakochana> <zakochana> przepiękna Panna :kotek: Miziaki od ciotki :P :kotek: :kotek:
Zablokowany