Lucek, Leoś i Jadwinia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
<zakochana> Ah, jake piekne to Twoje trio.... chyba lepiej bys go dobrac nie mogla, wszystkie trzy sa naprawde cudowne <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ach... rozpływam się. <zakochana> <zakochana> Przepiękne koty, takie <aniołek> <aniołek> Wcale się nie dziwię, że chciałaś złożyć wypowiedzenie. Jadwinia jest przecudowna.
Zdjęcia boskie. Okiem myszy świetne.
Zdjęcia boskie. Okiem myszy świetne.
- Agnes
Lucek taki poważny na tych zdjęciach, ale trzeba przyznać, że z tą powagą mu do twarzy <zakochana>
ooo Leosiu to ja się wypowiadać nie muszę, niezmiennie moje <serce> bije do niego <mrgreen>
no ale teraz mała Jadwiniowa pchełka...jaka ona pocieszna i jaka puchata, pogłaskać by się chciało <zakochana>
to zdjęcie wspólnego posiłku...uwielbiam taką różnorodność. Cudnie dobrane towarzystwo
x3
ooo Leosiu to ja się wypowiadać nie muszę, niezmiennie moje <serce> bije do niego <mrgreen>
no ale teraz mała Jadwiniowa pchełka...jaka ona pocieszna i jaka puchata, pogłaskać by się chciało <zakochana>
to zdjęcie wspólnego posiłku...uwielbiam taką różnorodność. Cudnie dobrane towarzystwo
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Leosiu....Ty jesteś najpiękniejszy z całej trójki <oops>
Lucek, jest tak dostojny i jednocześnie piękny. Cieszę się, że zaczyna się układać..
Jadwinia to.. Jadwinia, fajna!
Lucek, jest tak dostojny i jednocześnie piękny. Cieszę się, że zaczyna się układać..
Jadwinia to.. Jadwinia, fajna!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu dobrze, że Tamiś tego nie czytał, bo byłby strasznie zazdrosny i niepocieszony <mrgreen>
Haniu nie można się napatrzeć na te Twoje cudne trio. Możesz wstawiać fotek ile tylko wlezie, mnie się absolutnie nie znudzi patrząc na takie piękne futerka i oczka <zakochana>

Haniu nie można się napatrzeć na te Twoje cudne trio. Możesz wstawiać fotek ile tylko wlezie, mnie się absolutnie nie znudzi patrząc na takie piękne futerka i oczka <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Soniu ja mam bardzo pojemne serce <mrgreen> takie niesamowicie wspaniałe kocie piękności dla mnie to miód dla oczu <mrgreen> no i mam niepochamowaną słabośc <lol> do kilku moich ulubieńców Tamisiaczka i Leosia bardzoooooo uwielbiam <serce>Sonia pisze:Danusiu dobrze, że Tamiś tego nie czytał, bo byłby strasznie zazdrosny i niepocieszony <mrgreen>
no jeszcze jest krówek nakrapiany i tatunio mojej księżniczki itd.... <lol> <offtopic>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu ja żartowałam <mrgreen> Wiadomo, że Twoje serducho dla wszystkich czterołapnych to jest największe na świecie 
-
kotku
Hann dla mnie tortury to brak zdjęć na jakiejś podstronie u Ciebie <lol>
Ślicznie wyglądasz razem z Jadwinią <zakochana> Wcale się nie dziwię, że rozważałaś wypowiedzenie... Ja mam tylko dwa koty a ciągle to rozważam <lol>
Myślę, że masz rację pisząc o Lucku. Tam w głębi serducha i w wyobraźni pewnie ugania się z Jadwinią za kłębkiem włóczki i tarzają się po podłodze w przytulaskach. Jeszcze trochę, a już nie będą mogli bez siebie spać
Ślicznie wyglądasz razem z Jadwinią <zakochana> Wcale się nie dziwię, że rozważałaś wypowiedzenie... Ja mam tylko dwa koty a ciągle to rozważam <lol>
Myślę, że masz rację pisząc o Lucku. Tam w głębi serducha i w wyobraźni pewnie ugania się z Jadwinią za kłębkiem włóczki i tarzają się po podłodze w przytulaskach. Jeszcze trochę, a już nie będą mogli bez siebie spać
- Hann
Postaram się niedługo coś wrzucić :-)kotku pisze:Hann dla mnie tortury to brak zdjęć na jakiejś podstronie u Ciebie <lol>
Baardzo się cieszę, że Wam się moje koty podobają <mrgreen> Ja je po prostu uwielbiam całym sercem <serce> i jak tylko jestem w domu i mam chwilę na lenistwo to sobie je znoszę w jedno miejsce, bo nad życie lubię być moimi kotami obłożona <lol> Nie jest to łatwe, bo Jadwinia jest z moich kotów zdecydowanie najbardziej ekstrawertyczna i nie wytrzymuje długo w jednym miejscu, od razu gdzieś ją niesie <mrgreen> a jak chwilę siedzi dłużej to można być pewnym, że właśnie planuje co by tu zaraz spsocić <mrgreen>, Leoś jak tylko Jadwinia gdzieś pobiegnie leci za nią, bo z tęsknoty za nią chyba by umarł na miejscu, a Lucek jak wiadomo jest najbardziej introwertyczny i mi towarzystwa specjalnie dotrzymywał nie będzie. I tyle mam z moich kotów. Niewiele <lol> Chyba muszę wyszukać sobie czwartego <rotfl>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Haniu i to jest bardzo dobra myśl <ok> ten czwarty kotek na pewno będzie z Tobą leżał :->