Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Re: Effy i Tori :)

Post autor: maga »

Molly, wszystko będzie dobrze.
Rana się zagoi i nawet noszenie skarpety zapomni. Effi się musi pozbierać, musi mieć troszke czasu. Każdy zabieg chirurgiczny, narkoza jest sporym obciązeniem dla organizmu. Zobaczysz minie trochę czasu. ona sie wzmocni, hormony opadna, a ona zacznie sie normalnie zachowywać i powinna też zacząc normalnie jeść.
Buka kastracje przejdzie wzorcowo. Dziewczynka jest młoda i zdrowa, wszystko będzie w jak najlepszym porządku <ok>

Głowa do góry :roza:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Ja tak myślę, że Buczyna moja to dziewucha kuta na cztery łapy, jest zaborcza, silna, odważna i myślę, że będzie większy problem z utrzymaniem jej w ryzach po zabiegu, ale rekonwalescencja przebiegnie (mam nadzieję) lepiej niż u Effy.
Mają tak różne charaktery, tak różne podejście do wielu spraw, powiem szczerze, że jakby nie pogodny charakter Buki, która z wszystkiego wielkie nic sobie robi, to o wiele bardziej byśmy przeżywali sprawę ze zdrowiem Effy. A tak mamy diaboła pocieszacza :)

Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, bardzo to ważne jest. Będę czekać z utęsknieniem aż mi kota wygoi się całkiem. Postaram się pstryknąć coś, żeby Wam pokazać jak załatwiliśmy sprawę rany. Może się kiedyś komuś to przyda przy podobnej sytuacji.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Efficzku ty się bierz za jedzenie i nie martw Pańci :kotek:
Za Bukę też trzymam kciuki <ok> Na pewno dzielnie zniesie zabieg i szybko wróci do formy :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O Buke to sie wcale nie martwie <mrgreen> Moze bardziej o weterynarza, bo ta agentka to nawet pod narkoza moze ze stolu zwiac <rotfl> Na 100% wszystko bedzie dobrze. Tylko juz widze, jak bedzie przeklinac w kubraczku :haha:

Efficzku, slodkosci male : :kotek: i :kwiatek: slicznotko !
Obys jak najszybciej zdjela te paskudna skarpete, wygoila ranke i odnalazla droge do chrupek.

Molly, trzymaj sie :kiss:
Awatar użytkownika
Molly

Yamaha <rotfl> <rotfl> <rotfl> No masz rację, trzeba będzie weta przeszkolić :D

Fotki
1. Dziewuchy razem, patrzcie jaka z Buki klusia jest fajna :) Effik...no cóż
Obrazek

2. Effy chudzinka
Obrazek

3. I jeszcze raz, smutny Kubuś Puchatek
Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Nie bij, Molly... :hidden:
Moze i jej niewygodnie w tym kubraczku, ale ja uwazam, ze... wyglada w nim slicznie <zakochana>
Chudzinka, ale przeslodka w tej czerni.... <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Chudzinka-bidulinka <zakochana>
Awatar użytkownika
Molly

Yamaha nie biję, też mnie rozczula. TŻ patrzy na mnie jak na walniętą, bo też mówię, że taka kruszynka slodzinka jest .. no tylko wiem, że jest nieszczęśliwa. Bo tak to ja tez uważam, że wdzianko ładniejsze niż od pana weta
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

A mi się wydaje, że ona tą skarpetą jest po prostu ściśnięta i dlatego wydaje się taka chudziutka :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

Asiu to też, ale ona schudła od zabiegu prawie pół kilo, a teraz moim zdaniem wazy mniej - jak się ją bierze na ręce, to jest lżejsza niż Buka
Zablokowany