Też jestem pewna, że ten czwarty będzie z Tobą leżał , na 100% <lol> <lol> <lol>Hann pisze: <lol> Chyba muszę wyszukać sobie czwartego
Lucek, Leoś i Jadwinia
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol>elwiska3 pisze:Haniu i to jest bardzo dobra myśl <ok> ten czwarty kotek na pewno będzie z Tobą leżał :->
gorzej ,ze kot własnymi drogami chodzi i nigdy nie wiadomo co mu przyjdzie do główeczki karmiciel też często jest olewany ,a miłość wielka rośnie na widok kogoś zupelnie innego w rodzinie <mrgreen> Kala tylko mnie sie pakuje na kolana albo na ręce czym Paulina jest bardzooo zmartwiona
Ale czwartego koteczka jak najbardziej życzę ,a jaki Leoś <serce> byłby szczęśliwy <lol>
- kizior
- Hodowca
Matko, jak wstyd, ja nie wiedziałam, że dokociłaś śliczną Jadwinią. Wielkie gratulacje. <tańczy>
-
Negree
Przecudowne kociaki i przepiekne zdjęcia ale mnie tu powalił komentarz Yoli na łopatki :
"Ani jeden kot, ani kotki dwa,
Tam najlepiej jest - gdzie jest BLH!!!"
Podpisuję się obydwoma rękami + 4 lapkami Hajdara i możemy tak skandować w nieskończoność <ok> <ok>
Jadwinia jest tak śliczna, że zjeść ją można <zakochana>
"Ani jeden kot, ani kotki dwa,
Tam najlepiej jest - gdzie jest BLH!!!"
Podpisuję się obydwoma rękami + 4 lapkami Hajdara i możemy tak skandować w nieskończoność <ok> <ok>
Jadwinia jest tak śliczna, że zjeść ją można <zakochana>
- Izabela AD
Ale ślicznie u Ciebie! Ludwinia jest boska ! Nasze gratulacje!
- yohjia
<lol> A nie jest to czasem syzyfowa praca <lol> Trzy koty w jednym miejscu utrzymać?Hann pisze:[...] i jak tylko jestem w domu i mam chwilę na lenistwo to sobie je znoszę w jedno miejsce [...]
Jadwinia taka delikatna się wydaje na zdjęciach. Dla całej brygady
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
No i ja na samym szarym końcu gratuluję z całego serca. Zaległości nadrobiłam, wszystkie posty przeczytałam, cudne fotki poogladałam i filmiki również. Mała jest cudna i widać, że energii jej nie brakuje. Leoś (mój kochany) jaki opiekun, jaki towarzysz, jaki brat wspaniały. Lucek też bardzo grzeczny, nie szaleje i awantur nie wszczyna.
Bardzo się cieszę, że wprowadzenie małolaty przebiega tak łagodnie. Cudowne kocie trio.
Bardzo się cieszę, że wprowadzenie małolaty przebiega tak łagodnie. Cudowne kocie trio.
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
Uwielbiam Twoje zdjęcia i Twoje wpisy, gdy mam gorszy dzień, czytam co napisałaś i już mi lepiej <serce>
-
kotku
No to czwarty kot to chyba jakaś czekolada będzie co? Albo łaciatka? <gwiżdże> <lol>
Uśmiałam się z tym znoszeniem na jedno miejsce <mrgreen> Też to kiedyś próbowałam robić. Ba. Zniżyłam w końcu pułap do znoszenia jednego kota.. Wytrzymują najdłużej 10 sekund <lol>
Uśmiałam się z tym znoszeniem na jedno miejsce <mrgreen> Też to kiedyś próbowałam robić. Ba. Zniżyłam w końcu pułap do znoszenia jednego kota.. Wytrzymują najdłużej 10 sekund <lol>
- Agnieszka7714
Ale tu same słodkości. Bardzo rzadko zaglądam na forum, ale zawsze czytam co u Ciebie słychać. Robisz cudne zdjęcia i tak cudnie opowiadasz o swoich bobaskach, że na chwilkę zapominam o kłopotach i rogal na twarzy jakoś tak sam się pojawia. <oops>
A dzisiaj ja z innej beczki, bo fotki i kotki to wiadomo "ach i och", ale muszę Ci powiedzieć Haniu, że masz piękne wnętrza. Chodzi mi o mieszkanko. Wnętrza to moje niespełnione marzenie i zawsze oglądam je z zapartym tchem, a u Ciebie jest cudownie ciepło, słonecznie i tak jasno. Pięknie się urządziliście. <roll>
A dzisiaj ja z innej beczki, bo fotki i kotki to wiadomo "ach i och", ale muszę Ci powiedzieć Haniu, że masz piękne wnętrza. Chodzi mi o mieszkanko. Wnętrza to moje niespełnione marzenie i zawsze oglądam je z zapartym tchem, a u Ciebie jest cudownie ciepło, słonecznie i tak jasno. Pięknie się urządziliście. <roll>