Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnes

Re: Meg zwana Kocinką

Post autor: Agnes »

Kossano, czyżby Meg o nas zapomniała? <oops> co u dziewczyny słychać? znając ją, na pewno ostatnimi czasy fantastyczne przygody przeżyła :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

O jak miło, że o nas pamiętasz! Właśnie się zdziwiłam, że nie mogę siebie odszukać na trzeciej, albo czwartej stronie, bo tak dawno mnie nie było... U Meg wszystko w porządku tylko ja mam doła! Co tylko uzbieram na małą czekoladę, to pojawiają się jakieś niespodziewane wydatki typu: scholowanie auta, przegląd auta, ubiezpieczenie nieskiego wkładu własnego, naprawa samochodu, prezenty na śluby itp. Długo by wymieniać... :(((( Maluchem ze schroniska, albo z domu tymczasowego też mi nie dane było się dokocić, chociaż już trzy próby były podjęte! Tak, że jak lakshmi będzie szukać tego samochodu, co by tam podłożyć kota, to ja też się zgłaszam na ochotnika... ;-)) :-) A teraz, żeby nie marudzić już więcej to kilka zdjęć Meg, która chyba wyrasta z wieku kocięcego, bo robi się coraz bardziej "stateczna" i "spokojna".

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Meg uwielbia siadać "w progu" balkonu, a ponieważ wpada wtedy do mieszkania "halny", to chcę, aby kot się zdecydował: w jedną, albo w drugą. Na tym zdjęciu próbowałam pomóc jej w podjęciu decyzji, czyli postawiłam ją na balkonie. I to są właśnie ślady jak się Meg zaparła, co miało oznaczać nigdzie nie pójdę w ten ziąb! A później delikatnie wróciła z powrotem do ciepłego domku!

Obrazek

Meg: To jest moje ulubione miejsce, a nie żaden balkon! Muszę się schować, bo nie wiem co tej mojej pani do głowy strzeli, znowu mnie będzie chciała "wystawić"...

Obrazek

Meg: im bardziej tu zaglądasz tym bardziej mnie tu nie ma!
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Jaką sobie ciepłą miejscówkę znalazła po tym wypadzie na Arktykę ;-)
Awatar użytkownika
kosanna

Dokładnie tak! Już się nie mogę doczekać wiosny! Wtedy drzwi na balkon będą non stop otwarte! A tak jak są zamknięte, a ja piszę tak jak teraz, to Meg siedzi na parapecie skrobie łapką we framugę (już nie ma białej farby, tylko żywe drewno) i jest miauuuuu!
A tak się Meg zapatruje na wiosenne porządki:

Obrazek

Meg: Sama sobie sprzątaj! Tylko nie wyjmuj odkurzacza!

Obrazek

Meg: Ja się mogę co najwyżej pobawić! :-) Czy widzicie ten błysk w moim oku? Piórko na horyzoncie!
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Megunia ... jak Ty fajnie w tej kryjówce wyglądasz ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a reszta poprzednich zdjęć coś mi się nie otwiera ... :((((
Awatar użytkownika
kosanna

margita pisze:Megunia ... jak Ty fajnie w tej kryjówce wyglądasz ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a reszta poprzednich zdjęć coś mi się nie otwiera ... :((((
Bo ja źle skopiowałam linki :(((( , ale już poprawiłam, więc może się uda..
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

teraz już widzę ... <mrgreen>
piękne te ślady łaputek ... super widok ...

no ... a na drapaku ... to typowa kocia pozycja ... obserwować i pilnować czy Pańcia dobrze sprząta ... <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Pyszczek Kocinki spod kołdry <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja też tak chcę... aż do wiosny!
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Jak miło Was widzieć :kwiatek: zacznę od Ciebie- razem z zimą wszystkie problemy A KYSZ! żeby już skończyła się ta zła passa i wszytsko szło tak jak, sobie zamarzysz :kwiatek:
A Meg...ona jak zwykle czarująca! łaputy na śniegu mnie urzekły <zakochana> no i tak się Panna Kota ukryła, że ja jej na prawdę nie widze <lol> a mina na drapaczku, ten błysk w oku...co te piórka robią z naszymi ogonkami, dzikie koty w nich uwalniają ;-)) pozdrawiam Was serdecznie! :kotek:
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

kołderkowe zdjęcia są przeurocze <zakochana> takie no... rozczulające, my też uwielbiamy wylegiwać się z futerkami pod kołdrą gdy za oknem zima sroga...
Zablokowany