P.S. Jadwinia też go zachwyciła
Lucek, Leoś i Jadwinia
- bahi
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Właśnie pokazywałam Jadwinię memu Małżowi i co usłyszałam?! Ale fajna podłoga!
Ale cóż chłop ma rację! <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
na podłogę też zwróciłam uwagę ... <lol> bardzo ładna ...
ale nie o tym chciałam napisać ...
zdjęcia chłopaków superowe ... Lucuś z zachowania bardzo przypomina mi Bronka ...
Podoba mi się, chciałbym ... ale nic po sobie nie pokażę ... <lol> a te chwile na których mnie złapano ... to tylko takie chwile słabości ... <lol>
ale i tak widać że oczy za maleństwem chodzą ... <serce>
Leoś ma przepiękny pycholek ... <zakochana> i już widzę tę jego radość z hasania z Jadwinią <mrgreen>
No i Jadwinia ... sama ją na odległość ogromnie polubiłam <serce> i te kłaczki w uszkach i na uszkach ... przepiękna puchata dziewczynka <serce> <serce> <serce>
ale nie o tym chciałam napisać ...
zdjęcia chłopaków superowe ... Lucuś z zachowania bardzo przypomina mi Bronka ...
Podoba mi się, chciałbym ... ale nic po sobie nie pokażę ... <lol> a te chwile na których mnie złapano ... to tylko takie chwile słabości ... <lol>
ale i tak widać że oczy za maleństwem chodzą ... <serce>
Leoś ma przepiękny pycholek ... <zakochana> i już widzę tę jego radość z hasania z Jadwinią <mrgreen>
No i Jadwinia ... sama ją na odległość ogromnie polubiłam <serce> i te kłaczki w uszkach i na uszkach ... przepiękna puchata dziewczynka <serce> <serce> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Haniu avatarek i podpis rewelacyjne
A koty , kotki , kocineczki <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jadwinia rządzi
<serce>
A koty , kotki , kocineczki <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jadwinia rządzi
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
O jakim podpisie Wy tu mówicie, bo ja nic nie widzę 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Soniu, o takim ze zdjęciami kotków, który pojawia się pod każdym postem Hann.
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Jadwinia to taki bajkowy kotek <zakochana>
-
kotku
Och jaka śliczna ruda kłębuszka <zakochana> Jadwinia to taki promyczek wiosny na naszym forum <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
A Ty co masz w podpisieSonia pisze:O jakim podpisie Wy tu mówicie, bo ja nic nie widzę
2 foteczki miśków i ich dane
To co jest pod białą kreseczką to podpis <mrgreen>
Hania ma 3 foteczki swoich kociaków <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol>
A ja głupia myślałam, że jakiś inny podpis w sensie jakiś cytat widzicie.
Bo to, że są 3 fotki z podpisanymi imionami to widziałam, tylko myślałam, że jeszcze coś jest a u mnie nie widać <rotfl> Koniec świata, chyba już się całkiem starzeję
A ja głupia myślałam, że jakiś inny podpis w sensie jakiś cytat widzicie.
Bo to, że są 3 fotki z podpisanymi imionami to widziałam, tylko myślałam, że jeszcze coś jest a u mnie nie widać <rotfl> Koniec świata, chyba już się całkiem starzeję
- Hann
Dziękuję Wam, Dziewczyny, strasznie za tyle miłych słów pod adresem moich kotów
Kocham je okrutnie i żyć już bez nich nie chcę <mrgreen>
Co do podłogi, fajna, fajna, fajnie się rysuje od kocich pazurów <lol> Ale dom to nie muzeum, więc nie dostaję kota jak na to patrzę <lol>
Zamieszanie w pracy okrutne, nie wiem czy będzie jeszcze wolna chwila, więc już teraz z okazji Świąt życzę Wam i Waszym kotom wszystkiego co dla nas najważniejsze, czyli duuużo naszego czasu dla naszych kotów i ich czasu dla nas <mrgreen> Obyśmy były z nimi jak najczęściej i żeby one tyle nie spały <diabeł> a częściej się do nas przytulały i mrucząc te swoje najcieplejsze na świecie mruczanki z miłością nam patrzyły w oczy głęboko
Przesyłam Wam uściski i moje koty
ne, czyli w pisankach <mrgreen> Chłopaki jak zwykle nieśmiało, z właściwym sobie dystansem, Jadwinia cała w jajach <mrgreen> Prawda, że ma w sobie coś z surykatki? <lol>

Co do podłogi, fajna, fajna, fajnie się rysuje od kocich pazurów <lol> Ale dom to nie muzeum, więc nie dostaję kota jak na to patrzę <lol>
Zamieszanie w pracy okrutne, nie wiem czy będzie jeszcze wolna chwila, więc już teraz z okazji Świąt życzę Wam i Waszym kotom wszystkiego co dla nas najważniejsze, czyli duuużo naszego czasu dla naszych kotów i ich czasu dla nas <mrgreen> Obyśmy były z nimi jak najczęściej i żeby one tyle nie spały <diabeł> a częściej się do nas przytulały i mrucząc te swoje najcieplejsze na świecie mruczanki z miłością nam patrzyły w oczy głęboko
Przesyłam Wam uściski i moje koty
ne, czyli w pisankach <mrgreen> Chłopaki jak zwykle nieśmiało, z właściwym sobie dystansem, Jadwinia cała w jajach <mrgreen> Prawda, że ma w sobie coś z surykatki? <lol>